3000 w Cortadora de làser de fibra de tall de làmina de metall 2

3000 w Cortadora de làser de fibra de tall de làmina de metall 2
Xateja ara
Detalls del producte

产品介绍导航条_wps图片

La màquina de tall làser de fibra és un disseny nou, dissenyat per dissenyadors europeus. Va més en consonància amb l’estètica moderna.

Les parts principals de la màquina són totes les marques de fama mundial, com ara el motor motriu del cotxe japonès Fuji, el carril i el suport helicoïdals al quadrat alemany, el cargol de Taiwan en eix Z, el làser de Suïssa, França i les peces de tensió elèctrica nord-americana.

Té molts usos i pot estalviar un espai superior a 50%, cosa que millora efectivament la productivitat.


Materials d'aplicació:

L'equip de tall per làser de fibra és adequat per al tall de metall com xapa d'acer inoxidable, placa d'acer suau,

xapa d'acer al carboni, placa d'acer d'aliatge, xapa d'acer de molla, planxa de ferro, ferro galvanitzat, xapa galvanitzada, placa d'alumini, xapa de coure, xapa de llautó, placa de bronze, placa d'or, placa de plata, placa de titani, xapa metàl·lica, placa metàl·lica, etc.


Indústries d'aplicacions:

Les màquines de tall làser de fibra s’utilitzen àmpliament en la fabricació de cartelleria, publicitat, rètol, senyalització, cartes metàl·liques, lletres LED, articles de cuina, cartes publicitàries, processament de xapa, components i peces de metalls, ferreteria, xassís, bastidors GG; Processament d’armaris, manualitats metàl·liques, articles d’art de metall, tallador de panells d’ascensors, ferreteria, peces d’automòbils, bastidor de vidres, peces electròniques, plaques d’identificació, maquinària frigorífica, maquinària agrícola, maquinària d’aliments, taulells d’acer inoxidable de cuina, aeroespacial, locomotora ferroviària, fabricació de peces d’automòbils, processament de carrosseria de vehicles, equipament mèdic, llar intel·ligent, electrodomèstics, equips de cuina, equips de fitness, fabricació de maquinària, transformació de xapa. etc.

参数导航条_wps图片

projecte
paràmetre
unitat
Mida de processament
(L)
3000
mm

(W)
1500
mm
Precisió de posicionament de l’eix X / Y
±0.05
mm
Precisió de posicionament repetible de l’eix X / Y
±0.03
mm
Velocitat màxima de posicionament X / Y
80
m / min
Potència del generador làser
1000
W
Capacitat de tall: placa d’acer al carboni

12

mm
acer inoxidable
6
mm
alumini
4
mm
llautó
3
mm
Acceleració màxima de X / Y
1.5
G
Traça de moviment (eix)
X
3020
mm

Y
1520
mm

Z
150
mm
Nombre de fases
3

Potència nominal
380
V
freqüència
50
Hz


Si esteu buscant una màquina de tallar làser de fibra de tall de làmina nova 3000 w amb co 2 per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe i a l'estranger 3000 màquina de tall de làser de fibra w de tall de w amb co 2 del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, no dubteu en contactar amb nosaltres, sempre estem a les vostres necessitats de CE, personalitzada, professional, competitiva, d’alta precisió, nova i bona qualitat i màquina de tallar làser de fibra de tall de fibra de tall PUHUA 3000 w {co 2. I benvingut als productes a l'engròs de bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació