Màquina de punxonadora CNC de 4 eixos tipus perforadora

Màquina de punxonadora CNC de 4 eixos tipus perforadora
Xateja ara
Detalls del producte
La màquina de perforació de torreta CNC de la sèrie AMD-357 és una màquina d'alta precisió, d'alta velocitat i alta precisió. Segons el nombre de bits en mode torrent, es pot dividir en 24 estacions i 32 estacions. Les dades són les següents.

Estació 24

Número

A

B

C

D

IT

Quantitat

18

8

2

2

2

Rang de punxonament

3 ~ 12,7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8

Estació 32

Número

A

B

C

D

IT

Quantitat

18

8

2

2

2

Rang de punxonament

3 ~ 12,7

≤31.7

≤50.8

≤88.9

≤50.8


Característiques dels productes:

● Adopta un sistema especial CNC de 3 eixos Siemens i combina un servomotor de CA digital per fer-lo ràpid i fiable.

● El fuselatge és de tipus C de soldadura per acer, tot passant per tractament de temperat per tenir una bona rígida i amb prou feines deformació

● Equipat amb sistema de transmissió d'alta precisió, la velocitat més ràpida, el recorregut és regulable.

● Amb la segona funció de posicionament, es pot aconseguir sense processar la zona morta.

● El sistema de transmissió utilitza la marca internacional amb gran precisió, guia el cargol de boles, el guia lineal és d'alta precisió i un bon rendiment

● Els principals components pneumàtics, components elèctrics i components de transmissió adopten un producte de marca internacionalment conegut, el que fa que el punxó funcioni perfectament.

● Utilitzeu els estàndards AMADA que integren el disc de motlle de torreta integrat i els estàndards de torreta gruixuda de motlle internacionalment universal.

● Equipat amb un dispositiu lubricant concentrat, redueix cada moviment de fricció, millora la vida útil


Si esteu buscant una nova màquina punzonadora de 4 eixos tipus CNC per punxar per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe i perforadora de torres de 4 eixos tipus CNC per a punxonat del fabricant professional, proveïdor i Fàbrica, poseu-vos en contacte amb nosaltres, sempre estem a la vostra disposició amb CE, personalitzats, professionals, competitius, d'alta precisió, de nova qualitat, i PUHUA punxonadora de torreta de 4 eixos tipus CNC. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació