Qingdao Puhua grup Industrial pesada, fundada el 2006, total capital registrat més 8.500.000 dòlars, gairebé 500.000 metres quadrats de superfície total. El grup té quatre Corporació filial: Qingdao Puhua Heavy Industrial Machinery Co, Ltd; Qingdao AMADA Control numèric Technology Co, Ltd; Qingdao Puhua Dongjiu Heavy Industrial Machinery Co, Ltd i Qingdao Jichuan automatització Technology Co, Ltd

Qingdao Puhua i focus de la companyia Puhua Dongjiu en disseny, recerca, desenvolupar, fabricar i vendre estand explosió sorra, sorra processament equips, línia de pintura, equips de protecció del medi ambient, tot tipus de màquines de granallatge, inclou tipus de ganxo, rastrejador cinturó tipus, tipus corró, tipus catenaris, tipus de superfície de carretera etc.. Productes tots adoptar auto CAD, subministrant els millors productes de rendiment de cost per a la fosa, metal·lúrgica, automoció, construcció naval, construcció, maquinària minera i maquinària d'enginyeria. També es pot basar en requisits dels usuaris per dissenyar i fabricar diversos càsting especial no estàndard maquinària, proporcionar el disseny - fabricació - - formació - serveis per a la integració de projectes claus en mà de depuració.

Qingdao Amada i Jichuan l'empresa es compromet a dedicada a investigació, desenvolupament, fabricació i vendes de Servo impulsat CNC punxonadora, hidràulic torreta CNC punxonadora, placa de gruixuda especial perforació màquina de CNC, CNC punxonadora alimentador automàtic, cisalla CNC, CNC flexió i altres equips de processament. Les màquines s'utilitzen àmpliament en energia verda, equips de potència, automoció, maquinària, construcció de maquinària i altres àmbits d'enginyeria. Han establert formes de bona reputació en el món amb preu competitiu i socis tecnològics.

Estem compromesos per mantenir la posició de lideratge en la indústria i ha passat certificació ISO90001, CE i BV.

Tenim instal·lacions pròpies per treballar en els seus projectes ODM/OEM, els nostres experimentats enginyers pot dissenyar màquines es basen en les seves diferents necessitats. Estrenem almenys deu nous productes mensualment per conèixer les últimes tendències del mercat, i fàcilment pot completem les seves comandes massiu amb una capacitat de producció anual de més de cinc-cents conjunts de màquines. Per garantir la qualitat, disposem d'inspectors de qualitat professional per dur a terme la inspecció estricta en cada etapa, que inclouen entrant inspecció, en procés d'inspecció i inspecció final. També hem introduït avançats aparells de comprovació per fer els nostres productes assolir estàndards internacionals. Per la rica experiència i uns serveis excel·lents, hem estat reconeguts com a proveïdor fiable de molts compradors internacionals. Nostres productes realitzar vendes alts en mercat tant nacional com internacional, tenim complexió cooperació amb SANY, Zoomlion, indústria de construcció naval de la Xina i altres companys a la Xina, i els nostres productes han exportat a Europa, Sud i Nord-Amèrica, Orient Mitjà, Sud-est asiàtic i i altra àrea, fundada agents en la EUA, Rússia, Aràbia Saudita, Iran, Ucraïna, Vietnam i altres països. Els nostres productes i servei han guanyat bona reputació i la confiança dels clients locals i internacionals. Per aprofitar el nostre disseny fort, desenvolupar capacitats i serveis excel·lents, contacti'ns avui! Sincerament ens crearà i èxit de compartir amb vostès.