Jàssera AMD-567 cotxe CNC línia de punxonat

Jàssera AMD-567 cotxe CNC línia de punxonat
Xateja ara
Detalls del producte

AMD-357 cotxe jàssera CNC acudit

~DO8(LW7)%UN3GSLZ0OS$[3.jpg

Paràmetres tècnics

Cop de força: 1200KN

Màxim la mida del full: 10000 de processament * 12000 * 550mm

Processament de xapa mm de gruix: 10

Freqüència: 80 r/min de perforació

Forat precisió: 0,1 mm

timg (2).jpg

Per sobre CNC, equips, utilitzats per a remolc semi, autobusos, tractors, camions, camions especials, cops de puny dúmper, agricultura, reparar cotxes, autocars, camions d'escombraries, camions, vehicles especials, petrolier, ruixadors, camió, plana baixa, granel automòbils i tot terrenys marc especial, feix longitudinal de perforació de producció i processament.

Si vostè està interessat en els nostres equips, donem la benvinguda a la seva consulta

Si vostè està buscant nou cotxe amd-567 jàssera cnc punxonadora línia per a la venda, preu de fàbrica, marca, fet a la Xina, venda calenta, venda directa i a l'estranger amd-567 cotxe jàssera cnc punxonadora línia de fabricant professional i proveïdor de fàbrica, no dubti en contactar amb nosaltres, estem sempre al seu necessitats de CE, personalitzat, professional i competitiva, alta precisió, noves i de bona qualitat i línia de cnc de jàssera cotxe amd-567 PUHUA perforació. I Benvinguts a l'engròs productes amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Hot Tags: AMD-567 cotxe jàssera cnc punxonadora línia, Xina, fabricant, proveïdor, fàbrica, a l'engròs, marca, preu, venda, venda calenta, fets a la Xina, nova, puhua, venedor personalitzat, directe, bona qualitat, preu de fàbrica
Investigació