Habitació abrasiva automàtica abrasiva Ce Approved

Habitació abrasiva automàtica abrasiva Ce Approved
Xateja ara
Detalls del producte

Habitació abrasiva automàtica abrasiva Ce Approved

Característiques i paràmetres

La sala de volteig de sorra de reciclatge automàtic està dissenyada segons el procés de processament del producte i la característica del producte, s'utilitza principalment per a grans forjats i foses d'estructura d'acer soldat, maquinària d'enginyeria, calderes industrials, maquinària química, construcció de vaixells, etc. , rovellar i enfortir la superfície, per millorar l'adhesió al revestiment, etc.

2e9ab340ed90bcaabe86945cbdabd67eI`PWANZJ}Q%~94()XHG~]TP

O ur Servis

" Integritat, innovació, integració " com a filosofia empresarial, " Informatització, globalització " com a adreça de desenvolupament, la companyia insisteix en la " Innovació tecnològica, servei sincer " , se centra en oferir el millor producte i el millor rendiment del cost.

 

P acking i lliurament

VLMNE5WUF6J]XV8WEJPNAN4

Si esteu buscant un nou abrasiu automàtic de sorra de xapa de sorra automàtica per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe, i ce d'ultramar aprovat abrasiu automàtic de bany de sorra automàtica del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, si us plau lliure de contactar amb nosaltres, sempre estem a la seva disposició de CE, personalitzat, professional, competitiu, d'alta precisió, de qualitat nova i de qualitat, i PUHUA ce aprovada abrasiva automàtica de bany de sorra. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació