Planta de tractament per a la preparació de sorra d'argila

Planta de tractament per a la preparació de sorra d'argila
Xateja ara
Detalls del producte

Terra de fang preparació de tractament de la planta de processament és l'actual maquinària centrífuga mecanisme de regeneració. Sorra mitjançant dispositiu quantitatiu la regeneració de la placa de rotació d'alta velocitat, sota l'acció de la força centrífuga a l'anell de desgast, tot entre la sorra i l'anell de desgast i la sorra repetidament entre la fricció i la col·lisió, la sorra a la superfície de la pel·lícula adhesiva s'ha eliminat, la regeneració després de la sorra de la caiguda , i disc regeneratiu en un eix de tambor de ventilador de vent, formant un fort flux d'aire al Parador de bullir la sorra, la separació de l'aire, anar a la pel. lícula adhesiva i pols, satisfer els requeriments tecnològics de la sorra recuperada. Tractament d'Arenes velles després de la mort de baix contingut en argila, menys la quantitat de sorra nova, sorra d'alta resistència humida, després de barrejar la permeabilitat líquida és bona.

9ZHKF7_J9(49G]LT4TVD93X

8%Z02~$N)G1_5Q2R3TJU6Z6

Línia de producció de processament de sorra d'argila
Transportador de vibracions, transportador per penjar, cinta transportadora, màquina de separació magnètica, màquina de bobinat, malla hexagonal, Biblioteca de sorra, llit de refredament de dues vies, màquina d'hissada, màquina de cinturó, recuperador d'ebullició, transportador de cinturó, polipast, descompressor, màquina de cinturó, Biblioteca de sorra, l'alimentador de discos, transportador de cinturó, polipast, cinta transportadora, ventilador d'escapament, accessoris, menjadora bidireccional, Menjadora de rosca

1. matràs Shaker
Primer pla de vibració del motor fer la caiguda de sorra al llarg del xut a la màquina de cub, amb l'estructura avançada i raonable, shakeout d'alta eficiència, llis i constant, baix soroll.
2. cinta transportadora
Aquest transportador és un nou tipus dissenyat segons l'aplicació especial de la planta de fosa. S'utilitza principalment per a la transmissió de la nova sorra, la sorra usada, modelat de sorra, l'abric i la pedra de calç, així com el material de construcció, indústria química i processament d'aliments per a tots els materials granulars o de forma de bloc.
3. trituradora vibratòria
S33 sèrie de trituradores vibratòries es basa en productes similars dissenyats per millorar l'equip utilitzat principalment per a l'alt rendiment trituradora de sorra de resina trencat peces. Utilitza el principi de la vibració de la suspensió. vibració motor parell generat excitació per bloquejar sorra la vibració d'una certa Llei de vibració, mitjançant col·lisió mutu i fricció de la ciutat de sorra per aconseguir el propòsit de trituració.
4. elevador de cub
Aquesta màquina és una màquina de transferència vertical que s'aplica a la planta de fosa mecànica. S'utilitza principalment per elevar la sorra usada, sorra de rebuig, sorra nova, tir de ferro de neteja, etc. Combinat amb el transportador de cinturó i altres dispositius, podem dissenyar molts tipus de sistema de transferència. Els trets són mida petita externa, menys volum i nivell d'elevació més alt de manera que el dibuix de disposició serà compacte.
5. regenerador centrífug
La màquina centrífuga adopta el principi de la regeneració centrífuga de processos secs. S'utilitza principalment per a la regeneració de sorra de resina usada. La sorra usada es llançarà a la resistència del desgast per la fulla rotativa d'alta velocitat. I la coberta inerta sobre la superfície de sorra de la resina serà remogut per la frega i el procés de col·lisió entre els articles de sorra, fulla i caixa. Segons el requisit de procés, el procés es repetirà per moltes vegades fins a l'objectiu aconseguit.
6. màquina de shakeout d'inèrcia estacionària
Aquesta màquina shakeout es fa servir en el taller de càsting manual, mecanització i model semi-automàtic de fosa de mida petita i mitjana després de la fosa de sorra, sorra i sorra caixa, càsting part. Després de la separació del grup de sorra més trencat, i a través de la caiguda de forat de la quadrícula o vibració cinta transportadora. D'acord amb el pes i la caixa de sorra sizeof workpiece, pot instal lar dos o quatre paral. lel.
7. transportadors d'inèrcia vibrants
Aquesta sèrie de productes aplicables al bloc, els materials granulars de lliurament, sovint en càsting taller per a Nova Coca-Cola, pedra calcària, sorra, transport de sorra. Té estructura compacta, pes lleuger, treball estable, baix soroll, ús fiable, etc.
Aquesta sèrie de transportadors vibrants inercials amb motor de vibració, vibrador de dos productes tipus, tipus "B", productes per a la vibració del motor. Aquest tipus de màquina penjant, un tipus dos tipus d'instal·lació.
8. col·lector de pols
Pols de la filosofia de disseny global per a l'eliminació efectiva de la sorra en pols, entorn operatiu net, la protecció efectiva de les emissions de pols.
9. sistema de control elèctric
Control PLC, PLC de productes Mitsubishi o Omron. La resta dels principals components elèctrics són productes domèstics famosos o d'empresa conjunta, generalment utilitza el producte Chint o Delixi, tots poden estar vinculats, cada subsistema pot ser vinculat, la màquina individual pot ser de forma manual.
Tots els armaris de control, consoles i diversos enllaços de control caixa de botó, armari de control per al control centralitzat, en interior, consola es pot realitzar a través de totes les accions, caixa de botó per al manteniment in situ i depuració. Diverses parts estan unificades i disperses, aporten gran comoditat per operar, depurar.
Si vostè està buscant la nova planta de processament de sorra d'argila preparació per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, la venda calenta, el venedor directe, i la sorra d'ultramar preparació de tractament de la planta de processament del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, si us , i la planta de tractament de la sorra d'argila PUHUA preparació. I Benvingut a productes majoristes amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació