Línia de punxonat de forat Cnc

Línia de punxonat de forat Cnc
Detalls del producte

Línia de perforadora de forats cnc

未标题-1.jpg

Forat Cnc puching Descripció general de la línia de producció

Model d'equip: AMD-DLC10000, etc. Aquest tipus de línia de producció de perforació de forats cnc és un equip especial per a la perforació de feix longitudinal del cotxe.

Direcció logística: enfront de la línia de producció, d'esquerra a dreta o de dreta a esquerra.

1.1 Procés:

Preparació del programa de mecanitzat (programació automàtica per ordinador) - sistema de mecanitzat del sistema de control d'entrada - posicionament automàtic del centre de treball - pinça X1 de la pinça - pinça auxiliar 1 pinça - posicionament de la peça de treball - punxonat de filtre - pinça de pinça X2 - pinça de grapa auxiliar 2 - estampació completada - posició en blanc: fixeu la placa suaument endarrere - sortida de residus.

1.2 Estructura amfitriona:

El motor principal tancat és accionament hidràulic, soldadura d'alta rigidesa i resistència forta. El motlle de 14 estacions està disposat en un arranjament en línia, que és útil per a la substitució i la inspecció del motlle.

1.3 Mètode de control:

Aconseguiu la conversió manual i automàtica, la conversió entre processament únic, continu i de línia. En un sol mecanitzat, només es mou una posició de mecanitzat o només es realitza un punxó, i el següent moviment es realitza quan s'inicia de nou; només es processa un full durant el mecanitzat continu, i cada eix torna a la posició inicial després del mecanitzat; en el mode de processament de la línia de producció Es poden processar múltiples fulles contínuament, i cada eix es mou de manera contínua.


L'equip de punxonament CNC superior s'utilitza per a semi-remolcs, autobusos, tractors, camions, vehicles especials, camions volcadors, vehicles agrícoles, naufragis, autocars, camions de deixalles, camions, vehicles especials, camions cisterna, regs Punching i processament de marcs i longitudinal bigues per a vehicles, cotxes de cisternes, vehicles de baix perfil, vehicles especials a granel, vehicles tot terreny, etc.

Si busca una nova línia de màquines de perforació de forats cnc per a la venda, preu de fàbrica, marca, realitzada a la Xina, venda calenta, venedor directe i línia de màquines de perforació de forats en l'exterior del fabricant professional, proveïdor i fàbrica, no dubti en contactar-nos , sempre estem a la vostra disposició amb CE, personalitzats, professionals, competitius, d'alta precisió, nous i de bona qualitat, i la línia de perforació de forats de PUHUA. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Hot Tags: forquilla cnc línia de perforadora línia, Xina, fabricant, proveïdor, fàbrica, venda a l'engròs, marca, preu, venda, venda calenta, fabricat a la Xina, nou, puhua, personalitzat, venedor directe, bona qualitat,
Investigació

You Might Also Like