Màquina de tall per làser de fibra d’intercanvi per placa d’acer

Màquina de tall per làser de fibra d’intercanvi per placa d’acer
Xateja ara
Detalls del producte

产品介绍导航条

1. Aquest capçal de tall té un avantatge important en les aplicacions de tall de làser de fibra de gran format de gran potencia. L’estructura interna del cap làser està completament segellada per evitar la contaminació de pols de la part òptica. El capçal làser adopta un ajustament de centratge de dos punts, i el focus és impulsat per un motor importat, que millora significativament l'eficiència en la perforació. La lent de protecció està muntada en un calaix per a una fàcil substitució. tall de làser de fibra de màquina de tall làser

2. Pot tallar i punxar diferents tipus de material metàl·lic amb alta precisió i alta velocitat.

3. S’utilitza àmpliament per a plaques metàl·liques i fines. Tallar acer al carboni, acer inoxidable, alumini, xapa galvanitzada, placa electrolítica i altres materials metàl·lics d’alta qualitat, alta velocitat, alta precisió, alta eficiència, cost. efectiu i estalvi d’energia. És la primera opció de la indústria de processament de metalls.

参数导航条

projecte
paràmetre
unitat
Mida de processament
(L)
3000
mm

(W)
1500
mm
Precisió de posicionament de l’eix X / Y
±0.05
mm
Precisió de posicionament repetible de l’eix X / Y
±0.03
mm
Velocitat màxima de posicionament X / Y
80
m / min
Potència del generador làser
1000
W
Capacitat de tall: placa d’acer al carboni

12

mm
acer inoxidable
6
mm
alumini
4
mm
llautó
3
mm
Acceleració màxima de X / Y
1.5
G
Traça de moviment (eix)
X
3020
mm

Y
1520
mm

Z
150
mm
Nombre de fases
3

Potència nominal
380
V
freqüència
50
HzSi està buscant una nova màquina de tall làser de fibra de làser per a la venda de plaques d'acer, preu de fàbrica, marca, fabricada a la Xina, venda en calent, venedor directe i màquina de tall làser de fibra de làser d'intercanvi per a placa d'acer del fabricant professional, proveïdor i de fàbrica, no dubteu en contactar amb nosaltres, sempre estem a les vostres necessitats de CE, personalitzada, professional, competitiva, d’alta precisió, nova i bona qualitat, i màquina de tall de làser de fibra d’intercanvi de taula PUHUA per a placa d’acer. I benvingut als productes a l'engròs de bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació