Màquina de premsat hidràulic de proveïdors de fàbrica

Màquina de premsat hidràulic de proveïdors de fàbrica
Xateja ara
Detalls del producte

Descripció del producte

Ampliament utilitzat en la construcció naval, caldera, aviació, ponts, utilitats, productes químics, estructures metàl·liques i indústries manufactureres de maquinària.

Principals característiques

1. Construcció soldada per estèrils, vibració per eliminar l'estrès, amb alta força i bona rigidesa.

2.Accionament hidràulic superior, estabilitat i fiabilitat. Parada mecànica, barra d'acer per mantenir la sincronització, alta precisió.

3. Dispositiu de regulació motoritzada de recanvi i accionament de cargols, ajustament fi a roda manual, visualització numèrica.

4. Unitat de compensació de desbordament instal·lada a la part superior de la morta. S'adopta el suport manual coronat per a la màquina per sobre de 250 metres de longitud de 4000 mm.

5. Protecció de límits de trajecte. Màquina completa de protecció amb seguretat entre armaris.

Certificacions

Parts

El nostre servei

Període de garantia: un any

Durant el període de garantia, si teniu alguna peça trencada a causa del problema qulity, us proporcionarem gratuïtament per correu electrònic.

Si no teniu cap dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, us proporcionarem el nostre millor servei de manera habitual.

1. Servei de fitxers tècnics proporcionats.

2. Totes les preguntes es respondran en un termini de 24 hores

3. Considem proporcionar OEM

Embalatge i lliurament

Productes relacionats


Si busca un proveïdor de fàbrica nova màquina de premsa de fre hidràulica per a la venda, preu de fàbrica, marca, fabricat a la Xina, venda calenta, venedor directe i proveïdor de fàbrica a l'estranger, màquina de premsa hidràulica del fre del fabricant professional, proveïdor i fàbrica. contacta amb nosaltres, sempre estem a la teva disposició amb CE, personalitzats, professionals, competitius, d'alta precisió, nous i de bona qualitat, i la màquina de premsa de frens hidràulics de la fàbrica de PUHUA. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació