Quina és la funció hidràulica de la premsa hidràulica?

Quina és la funció hidràulica de la premsa hidràulica?


El

La premsa hidràulica és la primera premsa composta electro-hidràulica servo-automàtica i intel·ligent en la indústria d'equips d'estampació. En comparació amb les premses tradicionals i les premses d'injecció, té tant estructura mecànica, sistema de control i funció. Gran avenç. La premsa hidràulica adopta un mètode de control del sistema servo de doble cicle mutu desenvolupat, que té un alt grau d'humanitat, automatització total, intel·ligència i potents funcions. El

El

Les principals avantatges de les premses hidràuliques són les següents:

El

1. Blanqueig ràpid: el tipus tradicional de premsat hidràulic es caracteritza per una alta pressió i una velocitat lenta, de manera que l'eficiència de treball no és alta. La premsa servoelectrohidràulica d'aquest projecte s'ha afegit amb un innovador disseny de servomotor innovador. La velocitat de resposta és ràpida i la pressió es pot augmentar ràpidament. La velocitat de premsat pot arribar a més de 400 mm / l, i l'efecte d'impressió és millor que la de la premsa mecànica ordinària. Aplicar-se a la supressió de productes de maquinari o productes no metàl·lics, com la producció típica d'extrusió d'alumini, caixa, banda de rellotgeria, marcs i peces de vidres, marcs de fotos, coberts, senyals, panys, peces d'automoció i peces de maquinari.

2. Funció d'estirament: es fa una gran quantitat de deformació metàl·lica al procés del producte es diu estirament, els productes d'estirament utilitzats en la vida són molt amplis, els productes d'estirament generalment es completen amb la premsa hidràulica, mentre que la punxonadora mecànica tradicional no té aquesta funció; aquesta tecnologia de projecte servo elèctrica La premsa hidràulica pot realitzar un estirament perfecte en diversos materials per formar productes, com ara vaixella, estris de cuina, electrodomèstics, petxines metàl·liques, revestiments de sòl i peces d'il·luminació, etc., i la incorporació de la tecnologia de pantalla tàctil més recent pot directament l'ús de tecnologia de contacte no mecànic per establir paràmetres, fàcils d'usar, alt grau d'humanitat.

El

La tecnologia hidràulica és una de les tecnologies de més ràpid creixement en equips mecànics. El control lliscant de la premsa és impulsat pel cilindre hidràulic i s'utilitza per punxonar i tallar peces de treball hidràuliques. Es pot realitzar el cicle de treball de caiguda ràpida de la corredissa, punxonament i cisallat, ràpidament pujant i parant. En els últims anys, les premses estampades hidràuliques han anat millorant la rapidesa del nombre de cops, una tecnologia anti-polaritzada activa per millorar la precisió del treball, millorar les característiques del treball i reduir la tecnologia de reducció de soroll de soroll, tecnologia híbrida d'estalvi d'energia per reduir la potència d'instal·lació , i la tecnologia de sincronització de punts de pressió múltiple. S'ha avançat en el posicionament dels barres de control i en la transmissió de tecnologia de control CNC. Els desavantatges de les premses hidràuliques i les premses mecàniques en el passat gairebé han desaparegut. L'equipament tradicional de processat d'estampació cada vegada és més que incapaç d'adaptar-se a les necessitats de producció automatitzades a gran escala i de gran volum de la indústria automotriu moderna en termes de rendiment tècnic, garantia de qualitat del procés i fiabilitat i funcionament econòmic.