Servo CNC Turret Punch

Característiques principals de rendiment del Servomotor Full Servo CNC Turret Punch

(1) El mecanisme principal de transmissió adopta servomotor de gran torsió per connectar-se directament amb el mecanisme de la biela mitjançant l'acoblament. Selecciona automàticament cops per a diferents gruixos de materials per adaptar-se a diversos processos d'estampació, i pot ser molt convenient per al processament especial. Com persianes, forats de cops, etc., amb protecció contra sobrecàrrega automàtica, mantenen una pressió de cops constant durant tot el recorregut, de manera que la qualitat de l'estampat sigui molt alta. En l'alimentació i els materials de la fulla superior i inferior, el servomotor principal està en apagat, que pot estalviar prop d'un 40% d'energia. El servomotor adopta un enfocament d'aigua forçada, un rendiment estable i fiable, adequat per a necessitats de treball a llarg termini, sense manteniment, sense soroll, treball continu a llarg termini.

(II) El sistema de control és el sistema CNC FANUC OI-PD amb diversos programes de control necessaris per a les premses de torreta CNC, que són fàcils d'utilitzar.

(C) L'estació rotativa adopta l'estructura de cuc i cuc amb un aclariment ajustable i una gran precisió de posicionament.

(D), torreta

1. Material de la torreta: 45 # d'acer al carboni apagat i temperat, la plataforma giratòria adopta accessoris especials per al processat acoblat, que garanteix la coaxialitat de les posicions superior i inferior del motlle i perllonga molt la vida útil del motlle.

2. Estructura de la torreta: l'adopció de l'estructura de la roda de mosaic japonesa, la torreta prima i el motlle Amada de llarg ajust permet reduir la gravetat de la roda del motlle tot mantenint l'estructura guia llarga amb un posicionament precís.

(5) Els components pneumàtics compatibles internacionalment garanteixen la fiabilitat de tot el rendiment de la màquina.

(6) Adoptant cargols de bola de plom grans importades i guies lineals de seient ample per garantir la precisió de mecanitzat.

(7) L'ús de la taula de treball universal de la bola i la planxa de barreja no només redueix el soroll i la vibració de la màquina eina, sinó que també protegeix la superfície de la placa. Pot impedir que la superfície de la placa s'escapoleixi de forma efectiva.

(8) El fuselatge soldat tipus "O" tipus tancat d'acer va ser utilitzat i temperat a la xemeneia per fer que la remoció de l'estrès sigui més completa.

(9) L'ús d'un pinça pneumàtica flotant té una gran força de retenció i una alimentació suau; el carro de cotó integral de la cua té una bona rigidesa i un convenient moviment de les pinces.

(10) El sistema té la funció de protecció automàtica de pinça, que no pot prémer la zona de protecció, només per al moviment de desplaçament, per garantir la continuïtat de l'operació del programa.

(11) L'estructura del feix integrat, el disseny integrat del carro i el feix de creu augmenten la rigidesa i el posicionament precís, i és més estable sota les condicions d'alimentació d'alta velocitat i elimina la desviació dinàmica de l'eix X i l'eix Y de la taula.

(12) És possible realitzar simulacions de visualització de trajectòries i rutes de mecanitzat. Si es tallen múltiples peces en un tauler gran, es pot estalviar tant com sigui possible el tauler i es pot millorar la utilització de materials.

(13) La visualització de l'estació de tornejat de ruleta, la visualització del temps de perforació, la visualització de la quantitat de processament i la visualització de la vida (temps de premsat).

(14) Selecció i processament automàtic de matrius: el sistema pot seleccionar automàticament la matriu més adequada al procés