Línia de producció de ciselladora de cilindre de guillotina

Línia de producció de ciselladora de cilindre de guillotina
Xateja ara
Detalls del producte

Nova línia de producció de cisat de cisell de disseny

La línia de producció completa: punxonat CNC, màquina de tallar, màquina de plegat. Els equips de línia de producció poden plegar i doblegar placa d'acer, placa d'acer inoxidable, placa d'alumini i placa de ferro, i tallar-los.


* La màquina adopta una estructura de soldadura completa d'acer, la vibració elimina l'estrès, té la molt bona rigidesa i estabilitat. (màquina de tall de guillotina)

* Adopta una varietat avançada hidràulica integrada, estructura compacta, reduir la connexió del conducte, millorar la fiabilitat del sistema i mantenir-la fàcil. (màquina de tall de guillotina)

* Màquina de cilindres d'oli de la sèrie en cisalla, l'angle de tall no es mou. (màquina de tall de guillotina)

* Retornar sense problemes i ràpidament l'acumulador. (màquina de tall de guillotina)

* Regulació del volant del buit de la fulla, precisa, ràpida i convenient, amb angle rectilíne ajustable, redueix la distorsió de la xapa.

* Fabricació de corbes elèctriques, monitor, posició convenient i precisa. (màquina de tall de guillotina)

* Assenyaleu la brossa de la torre, reduïu la fulla de material i reduïu els rascades de fricció. (màquina de tall de guillotina)

* Cisalles hidràuliques europees i americanes. (màquina de tall de guillotina)

* Estructura soldada d'acer, tractament tèrmic per eliminar l'estrès intern, amb bona rigidesa i estabilitat. (màquina de tall de guillotina)

阿玛达剪板 - 副本.JPG


Si busqueu la nova línia Guillotine Cnc Shearing Producing Line per a la venda, el preu de fàbrica, la marca, fabricat a la Xina, la venda en calent, el venedor directe i la línia de producció de Guillotina Cnc Shearing Producer a l'estranger del fabricant, el proveïdor i la fàbrica professionals, no dubti en contactar-nos , sempre estem a la vostra disposició amb CE, personalitzats, professionals, competitius, d'alta precisió, nous i de bona qualitat, i PUHUA Guillotine Cnc Shearing Producing Line. I benvinguda a productes a l'engròs amb bona qualitat i disseny professional de nosaltres.
Investigació