2017 Good Start: Canada Customers Order 4 sets perforadora CNC

El 8 de febrer, l'empresa Qingdao Amada va signar amb el client de Canadà dues màquines de perforació de torreta CNC Servo, dos torns hidràulics d'acord amb la màquina de perforació de la torreta CNC, aconseguien el bon començament del 2017:

La signatura de l'ordre gràcies a la inversió constant en R + D de Qingdao Amada i una gran quantitat de treballs preparatoris de diversos departaments, Qingdao Amada fan combinacions de punxons i servomotors per aconseguir una velocitat més ràpida, alta precisió, baix soroll i baixa energia. Avantatges del rendiment del consum, benvingudes pels clients!
En el procés de seguiment de l'ordre, el departament de negocis sempre ha estat en estret contacte amb els clients, les necessitats dels clients de manera oportuna per transmetre al Ministeri de Tecnologia, després de diverses comunicacions, el nostre programa d'empresa obté el reconeixement del client. Els clients han arribat avui a la nostra empresa per realitzar visites al camp, i acompanyades del lideratge de l'empresa, tot el procés de veure la màquina d'assaig dels equips, el rendiment de l'empresa en tots els aspectes del punxonat del CNC estan més enllà de les expectatives dels clients, els clients signen contracte amb quatre equips!

IMG_2710.jpg

S'ha informat que th és el client en el local té una major influència, i sucursals als Estats Units, després de la instal·lació i ús de la màquina de punxonat CNC , la branca seguirà comprant altres especificacions de la màquina , la signatura del contracte per el futur per dur a terme més c ooperació va establir la base!