Avantatges de la mecànica CNC Turret Punch

El punxó mecànic de la torreta CNC es realitza a través de la roda del torn de placa de control de programació de programari informàtic en una sèrie de motlles per a una sèrie d'orificis en una placa per aconseguir equips d'automatització CNC d'estampació per lots. La principal aplicació de la indústria, inclosa la maquinària, electrodomèstics, maquinari, etc., especialment la xapa metàl·lica, és la indústria mecànica de punxonatge CNC més àmpliament utilitzada.

L'aparença del punxó mecànic de la torreta s'aconsegueix en una producció automatitzada amb un simple punxó de torreta, que és senzill, estalviador i eficient. Però el personal tècnic en l'operació de la punxonadora CNC ha de prestar atenció al problema: abans d'usar-lo. Llegeix acuradament les instruccions del producte, els diferents productes tenen diferents formes d'utilitzar, hem d'entendre acuradament, per garantir la ubicació de les diferents parts de la funció extrema per preparar el problema a temps per trobar el problema i resoldre'l.

El punxon de la torreta CNC mecànica és el processament de la màquina necessària de productes de xapa, la màquina es divideix en llit, punxonadora, peces de transmissió, plataforma d'alimentació, peces de subjecció, sistemes, etc. Que fa referència al cos del cos de fosa i el cos de soldadura; sistema, llavors hi ha punts IPC, PIC.

La punxonadora CNC mecànica es pot utilitzar per garantir l'eficiència de l'actualització, més adequada per al processament de grans xapes, per descomptat, no es pot evitar que les deficiències no siguin adequades per al processament de gran tonatge. Hi ha molts tipus de punxonadora CNC mecànica, segons el processament de la peça i els requisits d'elecció, que té una punxonadora mecànica CNC, assequible, és perquè es tracta d'un punter mecànic de torreta CNC, per tal de garantir la part superior i menor concentricitat, Millora la precisió del processament per garantir que el producte de la taxa de passada.

Finalment, l'èmfasi en l'ús de les premses mecàniques de la torreta CNC ha de prestar atenció al manteniment del punxonat CNC, el canvi d'oli regular, comprovar el circuit i el sistema d'accionament és normal, d'acord amb l'ús correcte de l'ordre de funcionament de la màquina CNC punteig de la torreta, no interrompen arbitràriament l'operació de comandes, per evitar problemes. L'últim moment per estar vigilant, i la maquinària per mantenir-se en un lloc segur, presti atenció a la seva pròpia seguretat.