Coneixement del AMD Cnc Punch màquina

En primer lloc, què és un cop de puny CNC torreta? El punxó de torreta CNC (NCT) es compon de sistema de control d'ordinador, mecànic o sistema d'energia hidràulica, mecanisme d'alimentació de servo, Biblioteca de motlle, floridura sistema selectiu, sistema de programació perifèrica i així successivament. La CNC

En primer lloc, què és un cop de puny CNC torreta? El punxó de torreta CNC (NCT) es compon de sistema de control d'ordinador, mecànic o sistema d'energia hidràulica, mecanisme d'alimentació de servo, Biblioteca de motlle, floridura sistema selectiu, sistema de programació perifèrica i així successivament.

En segon lloc, quins són els fabricants de CNC torreta premsa? Hi ha molts a la Xina, el costat de Qingdao, el gran a l'est de Qingdao és encara relativament bo, els departaments estan completament equipades, CNC pagoda premsa abans de la fàbrica per la qualitat estricta supervisió i control. Garantir la qualitat, precisió i estabilitat de CNC ponx torreta. Podeu anar a la fàbrica real i veure-ho.

 

L'últim èmfasi està en el gran a l'est de Qingdao. Qingdao Dalian automatització Tecnologia Co, Ltd, que integra R & D, producció i vendes, es compromet a millorar l'eficiència i eficàcia per a empreses de processat de xapa, proporcionant jocs complets de solucions tècniques per als clients i fent el Dalian un pronom dels equips de processament de xapa a la Xina. L'empresa té un fort tècnica desenvolupament centre de recerca i, a través de la innovació tecnològica per liderar el desenvolupament de la indústria, la nostra empresa va desenvolupar una premsa de torreta servo doble elèctric complet (ED200), més efectivament millorar la producció l'eficiència de la xapa de gran empreses de processament.

 

Escriure al final de l'article, ben escriure tants, bons productes no necessita un munt de paraules exagerades rendir, el més important és la utilitat dels clients, el client va dir, el client va dir bé, aquest producte és bo, només donem la seva descripció de dur a terme ance del producte en la mesura del possible, perquè vostè és seleccionat. Guanyant temps no sortirà malament. Si realment entenem l'equip, podem trobar fora de si és adequat per a les nostres pròpies eines de processament.