Reciclatge automàtic Reciclatge de la màquina sandblasting ambiental1382237907515774281.jpg

1. Principi / reciclatge automàtic de màquines de saneig ambiental amb reciclatge


L'equip utilitza l'aire comprimit per fer el poder, el raig abrasiu a la superfície de la peça a alta velocitat, a través de l'impacte de l'eliminació de l'oxidació a la superfície abrasiva de la superfície de la peça, de manera que la superfície a un cert grau de neteja i rugositat, bomba de buit o generador de buit de diverses etapes, la recuperació de la pressió negativa La sorra i la pols, a través de l'equipament del sistema de separació de sorra i pols, continuaran separant l'ús de separació abrasiva, pols i òxid al tambor de pols.


2. Utilitzar / reciclar automàticament la màquina recicladora de soroll ambiental


Pot ser àmpliament utilitzat en vaixells, ponts, projectes de conservació d'aigua, mineria, petroli, química, metal·lúrgia, paper, construcció portuària, avions i fabricació de vehicles i altres camps. Processament de tecnologia avançada, sorra de sorra ambiental, d'alta eficiència integral. Tots dos per manipular completament una varietat de locomotores i altres accessoris petits i mitjans, superfície d'òxid, enverinant la vella pel·lícula, òxid i altres substàncies, però també obtenir els requisits de superfície de la rugositat. Perquè la pintura posi els millors fonaments per al post-processament. El model de sorra de sorra ambiental té un angle interior, angle extern, pla, raspall radial i altres formes, per adaptar-se a una varietat de formes estructurals de la peça.


201233016343.jpg


3. Composició / reciclatge automàtic de màquines de saneig ambiental per reciclar


Estructura del esquema

1) separador de pols de sorra: a través de la pinça es pot carregar ràpidament amb el dipòsit de sorra.

2) Indicador de pressió de subministrament d'aire: indica la pressió d'aire del ventilador d'aire del ventilador d'aire.

3) Vàlvula reductora de pressió: ajusta la mida de la pressió de treball

4) Vàlvula de combinació: vàlvula de control de gas: és el mestre dels components centrals de control de la màquina de sorra, la qualitat del sistema afecta directament si la màquina de sorra de sorra pot ser una operació segura de sorra. La combinació de les característiques de la vàlvula de combinació és: l'operació de sorra de sorra és particularment estable i fiable, ja que en el control de les operacions de sorra, la sorra i la pols no entraran al dispositiu de control dins dels components del control, no es veurà danyat.


Control de la vàlvula de control tota la vàlvula de control de gas de l'equip controla tot l'equip control de la vàlvula de gas control de tota la vàlvula de control de gas de tot l'equip de subministrament de tot l'equip de subministrament de gas i subministrament de carretera de tall i subministrament de carretera de tall i subministrament de carretera de tall i tall- off, gas i extractor instantani d'escapament. Màquina de màquina de sorra més segura.

5) a través de la seva obertura i tancament per controlar el tanc de pressió amb estampació o escapament

6) Vàlvula de solenoide: a través de la seva obertura i tancament per controlar l'acció de la vàlvula de combinació

7) Silenciador: escapament i eliminació del soroll de l'aire

8) Vàlvula de bola: controla la subministrament de gasos de la màquina de bufat

9) Vàlvula de bola: augmenta el control del subministrament d'aire

10) tub filtre: filtre de pols.

11) separador d'oli i aigua: la font d'aire per a la filtració d'aigua.

12) tub de pols: emmagatzematge de pols.

13): components de suport de màquina de sorra.

14) Vàlvula de bola: per filtre de distribució d'aigua impermeable.

15) Vàlvula de sorra: ajusta el flux de sorra de la màquina de sorra. Situat a la part inferior del dipòsit, es pot ajustar la relació de mescla d'aire i de sorra, de manera que el millor estat de polvorització.