Esquema de càlcul del consum de tir d'acer utilitzat habitualment en la màquina explosiva

En el procés general d’aplicació, la gent pensarà que és convenient utilitzar els valors de sortida del corrent nominal i del corrent sense càrrega per calcular amb més precisió el flux de granallatge. Si és incorrecte, hi haurà una diferència molt gran. El motiu principal d’això és que el corrent només es pot utilitzar per distingir si les condicions d’oficina de la instal·lació de voladura són satisfactòries. L’impacte és encara molt subtil. Parlem de com comprovar i determinar la diferència entre el corrent nominal i el corrent sense càrrega. El que cal entendre és que la capacitat màxima de voladura de la màquina de voladura té una relació directa amb la potència del motor de granallatge. Pot arribar a 16kg / kw.min.


未标题-1


Permet que' s comparteixi la fórmula específica següent:

Flux bàsic d’equips d’explosió d’acer (kg)=potència del motor d’explosió (kg / kw * min) * potència de la màquina d’explosió mateix (KV)

Interpretació de la unitat:

1.Kg: quilogram, normalment la unitat de massa;

2. kw: quilowatt, unitat de potència;

3.min: segons, unitat de temps

Comprendre específicament la següent descomposició:

Màquina de volar amb una potència de 15kw quan el corrent arriba a 30A, el cabal d'acer obtingut per minut és: (suposant que la potència del motor sigui de 16kg / kW.min)

"15 * 16=240kg"

Benvolguts amics, tingueu en compte que la descomposició anterior és només un exemple d’un sub-algorisme que donem a tothom. No pot ser veritat. Per a productes específics subministrats pels clients, encara cal calcular-ho per separat.