Causes del foc en l'eliminació de pols de la màquina explosiva

Per tal de protegir el medi ambient i evitar que la pols produïda per la màquina explosiva es descarregui a l'atmosfera, la màquina de trepatge està equipada amb un depurador de pols, però és fàcil incendiar-se i provocar pèrdues econòmiques sense cap atenció. A partir d’anys d’experiència en la producció, vam resumir les causes de l’incendi.

  1. Com que la màquina de buidar la neteja neteja totes les peces de fosa, la pols de rovell és fàcil de cremar, que pertany al sòlid inflamable de segona classe. La pols produïda durant les explosions és de pols de ferro, òxid de ferro i pols, que són partícules molt petites, més petites són les partícules, més fàcil de cremar. Per exemple, les espurnes causades per l'impacte i la fricció o les espurnes electrostàtiques poden causar incendi.

  2. Pot ser que el material calent extern estigui xuclat a la depuradora. La temperatura d’espurnes i espurnes produïdes per soldadura elèctrica i tall de gas arriba a diversos centenars de graus. És fàcil encendre pols de rovell. La velocitat del rotor de la roda de explosió usada a la màquina de voladura és generalment n = 2250fmin, i la velocitat de voladura és superior a 80m / s. L’impacte d’un tret d’acer d’alta velocitat a la placa d’acer també pot produir partícules de calefacció o espurnes que s’inhalen a l’eliminació de pols i provoquen incendi.

  3. La temperatura elevada del tambor del filtre de la màquina explosiva també pot provocar un incendi. Per tal d'evitar el foc, la temperatura del cos de la màquina s'ha de controlar a 80 graus quan la màquina de voladura tracta amb la placa d'acer. Després de treballar durant un període de temps determinat, intenteu aturar la màquina i descansar una estona, cosa que no només ajudarà a refredar-se, sinó que també farà que s’ajusti la màquina i allargui la seva vida útil.

  4. Incendi provocat per l'electricitat estàtica. La pols de rovell pot produir electricitat estàtica en fluxos d’aire d’alta velocitat. Degut a la radiació natural, als ions o als accessoris electrònics, la fricció entre partícules de pols o entre pols i objectes, sol fer que les partícules de pols tinguin càrrega elèctrica i pols de flux a l'oxida.

  5. Un altre dels motius és que el disseny anti-pols de la màquina de voladura no és raonable. Per tant, a l’hora d’adquirir equips de màquina explosiva, hauríem de trobar un fabricant habitual, ja que tenen molts anys d’experiència en la fabricació d’equips i no hi haurà problemes d’aquest tipus i semblants després de comprar el material.