Màquina de perforació automàtica de perfil CNC, un heroi important de la indústria moderna de processament!


t01db148c85a7a476b6.jpg1923215712.jpg

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd CNC perfil màquina de perforació automàtica és un nou tipus d'equip de processament automàtic, que pot ser en diferents materials del tub quadrat, el tub, el tub en forma de mitjà forat o forat complet, a través de la substitució del motlle també es pot processar Una varietat d'especificacions diferents i la forma de l'obertura, es pot processar tanca, flors de porta, prestatgeries i altres canonades, àmpliament utilitzades en la indústria de transformació moderna.

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd La màquina de perforació automàtica del perfil CNC per la gran quantitat de fabricants de pro-Lai, s'ha d'atribuir a les seves excel lents característiques de rendiment.


En primer lloc, multifuncional. Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd La màquina de perforació automàtica del perfil CNC pot ser de qualsevol mida, qualsevol material de la canonada que formi una quantitat de forma arbitrària del forat, la paret de la canonada pot ser qualsevol gruix, la distància del centre del forat es pot ajustar.

Segon, d'alta precisió. La màquina de perforació està controlada pel programa de programació CNC del centre de mecanitzat, i el forat mecanitzat és pla i la distància del centre és precisa.

En tercer lloc, fàcil d'operar. Tota la màquina admet control de microordinadors, fàcil d'aprendre.

Quart, ultra eficient. L'equip en el temps de la unitat per complir amb els requisits d'una gran quantitat d'obertures, l'eficiència és molt més gran que el punxó tradicional.

Cinquè, de baix cost. L'eina de tall automàtic de perfil de perfils CNC amb baix consum energètic, el funcionament automatitzat més estalvia molta mà d'obra, els costos de processament de canonades són molt reduïts.


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd La màquina de perforació automàtica de perfil CNC és un dels avançats equips de perforació automàtica de la indústria, la seva funció, alta precisió, baix cost, per al processament de canonades ha suposat una gran conveniència, de fet, moderna. la indústria transformadora.