Coneixement comú dels accessoris de les màquines explosibles i de les explosions

Coneixement comú dels accessoris de les màquines de granallatge i les màquines explosibles:


I. Pales impulsores per a màquina de voladura

El motiu principal de la pèrdua de la fulla és que el grau de contacte amb el projectil és lleugerament més gran. En comparació amb altres accessoris, la fulla del rotor també és més greu. La vida útil és d’unes 500 hores. Afecta l'eficiència i la qualitat de la gran explosió.

yelun

2. Accessoris per a màquines explosives

La funda direccional de la planxa de tir s'utilitza sovint per ajustar l'angle del tret. Si aquesta part està malmesa i desgastada, el material disparat es dispersarà a tot arreu. En aquest cas, cal substituir-lo o mantenir-lo a temps.


3. Col·leccionista de pols d’accessoris per a màquines explosibles

És un important i imprescindible col·leccionista de pols a la màquina de voladura. Crec que no cal que en digui més. És per eliminar una gran quantitat de impureses de pols. Independentment de quina màquina estiga en funcionament, produirà una certa quantitat de pols i impureses, així com la bossa del col·lector de pols ha de ser reemplaçada regularment, si no, afectarà la vostra eficàcia i l'efecte de granallatge. La vida útil serà més llarga que altres components. Es calcula que trigarà uns tres anys Com és la vostra qualitat? Generalment és millor triar una bossa de filtre de gran qualitat.

chuchenqi

4. Accessoris de la màquina explosió

Aquí per dir que la roda de la pastilla és la part principal malmesa, per què ho dius? Com que té molts rols, com a mitjà entre els pellets i les fulles, naturalment causarà desgast i pèrdua. La vida útil és d’unes 1.000 hores.