Lliurament de màquina de llançament de trets tipus ganxo a Rússia

Abans d’ahir, es va completar la prova de la màquina de voladura de ganxos que va ordenar el client rus, i es carregava per a l’enviament.

1. La màquina de xafar tipus ganxo pot netejar significativament l'eficiència i la neteja satisfactòria. L’eficiència de neteja és alta, l’efecte és bo i l’estalvi d’energia és fort.

2. La quantitat de voladures és gran, l'escala pot reforçar les parts estructurals i es poden desmuntar les 8 pales, només de 5 a 10 minuts i es pot comprovar el desgast de la roda de desdoblament i del mànec direccional alhora. . L’eficiència de neteja és alta, l’espai efectiu del cos de la cambra és gran, l’estructura és compacta i no s’adopta la forma de cap forat.


2


3. Màquina avançadora centrífuga avançada de voltes amb gran voladura i gran velocitat de llançament, taxa de neteja i neteja. La màquina de descalcificació s'ha utilitzat per al tractament de superfícies abans del recobriment de peces estructurals d'acer.

4. Des de mitjans de la dècada de 1950, el programa de màquines de voladura de tipus ganxo utilitza cad per dibuixar un projectil simulat.

5. La sala de neteja està protegida per una placa d’acer d’alt crom-manganès, que té una llarga vida útil i d’aspecte bonic i fàcil de substituir. Sense fosses, fàcils de carregar i descarregar, i una àmplia gamma de transports i ajustaments d’instal·lació.