Solució derrocadora per a pastilles de fre per automòbils

Les pastilles de fre són molt importants en les peces d’automòbil, ja que té una gran relació amb la seguretat. Abans de ser utilitzat, les pastilles de fre també han de ser tallades amb una màquina de voladura de rastrejadora per eliminar el rovell, l'escala d'òxids i la sorra de la superfície de les pastilles de fre. Altres impureses

Pla de neteja millorat per les pastilles de fre:

1. Les pastilles de fre per a automòbils es poden posar a la màquina de voladura de les rastrejadores en grans quantitats alhora. En comparació amb altres solucions de neteja, estalvieu temps, esforç, mà d’obra i són ràpids i convenients.

2. La fàbrica d’automòbils pot personalitzar el model de màquina explosió segons la seva pròpia càrrega de treball de neteja. La configuració i la mida del model són diferents i el rang de preus serà diferent, segons quin estil necessiti.

3. Poseu les pastilles de fre del cotxe al polipast d'alimentació automàtica per lots, premeu el botó d'alimentació i les pastilles de fre entraran directament a la sala de neteja.

4. La pista de la sala d’explosió gira automàticament, de manera que les pastilles de fre també giraran, de manera que el dispositiu de voladura de la màquina colpejarà els trets d’acer a les pastilles de fre uniformement i rarament hi haurà llocs que no hagin estat netejat.

5.La màquina està equipada amb equips d’eliminació de pols i adopta un col·lector de pols tipus bossa. Per tant, la pols generada durant la explosió es produirà directament a la bossa de tela, de manera que no cal preocupar-se per la contaminació de pols al lloc de treball.


q32