Factors que afecten el preu de la màquina explosiva

Primer. El tipus de màquina de voladura determina el preu de la màquina de voladura

Diferents tipus de màquines de voladura de trets són definitivament diferents en el seu preu, per exemple: les màquines de llançament de trets de tipus penjat i de rastreig, el preu entre elles ha de ser més car que el de penjar, perquè es processen les dues peces diferents, el rendiment és diferent i el cost de la construcció també és diferent. Generalment, és millor que el tipus de rastrejador.


Segon. la importància dels accessoris de la màquina explosiva també determina la relació preu / rendiment de la màquina explosiva

1. Entre la màquina de volar, les peces importants són la placa de protecció, el mànec direccional, la fulla i la roda de tir.

2. Entre ells, hi ha tres tipus de guàrdies, incloent-hi la guàrdia superior, la protecció lateral i la protecció final.

3. La màquina de voladura es caracteritza per un tractament superficial, que elimina principalment la tensió de la peça i l'escala de la capa de rovell.

4. Els tipus d’accessoris de màquines de granallatge utilitzats en diferents tipus de màquines de voladura també són diferents. Per descomptat, el preu dels accessoris de la màquina explosiva també varia.


En tercer lloc, el procés de voladura de la peça és diferent i el model que s'utilitza també és diferent

1. Depèn principalment del tipus de peça i l'efecte de diferents peces serà diferent.

2. La qüestió dels materials és si es disparen ferro, xapa d'acer o alumini.

3. En el processament i producció reals, podeu provar i comparar, qualsevol efecte sorprenent, utilitzeu-ne.

4. Per descomptat, la màquina seleccionadora pot seleccionar tota la textura i triar segons la situació real.


未标题-1