Característiques de la màquina explosió de tir de goma tipus via

Característiques de la màquina explosiva de tir de goma tipus pista:

La màquina de voladura de goma de rastreig de goma produïda per Puhua Heavy Industry Co., Ltd. adopta la tecnologia d’explosió centrífuga d’alta velocitat d’expulsió de l’empresa alemanya LUOSIl, que pot millorar significativament l’eficiència de neteja i obtenir una qualitat de neteja satisfactòria. , Baixa taxa de fallida i altres característiques.

1. La disposició del cos de la màquina explosiva i del dispositiu de voladura es determina després de la simulació de projecció dinàmica tridimensional de l'ordinador, de manera que la superfície de cobertura del flux del projectil cobreixi amb precisió la superfície de la peça i el projectil es llança simultàniament cap a la peça des de totes les direccions de la superfície de la peça.

2. L’ús de pista de cautxú d’acer resistent al desgast redueix la col·lisió i els danys a la peça i redueix el soroll de la màquina.


1

3. Adopteu un separador de separació d'aire, que tingui un bon efecte de separació i una elevada productivitat i redueixi el desgast de les peces de desgast (com ara fulles de blaster).

4. S'utilitza un col·lector de pols de tipus bossa i la concentració d'emissió de pols és inferior a l'estàndard nacional, que millora l'entorn laboral dels treballadors.

5. Un cop netejat la peça, es pot invertir la pista perquè es descarregui automàticament.

6. La màquina de llançament de goma de rastreig de goma adopta la popular forma sense pit, que estalvia el cost de construcció de la base del fossat.