Filtrar pols col·leccionista d'eliminació de la pols com eficaç?


x1_1.1377139735_600_450_110010.jpg

Primer de tot, sota la pols de filtre col·leccionista equipament és un tipus d'equips d'eliminació de pols?


Filtre pols col·leccionista equips per distingir les paraules en un munt de models, filtre de cartutx ha de ser convertit en un gran nombre de models, el cost del cost dels amics del client segons la mida de l'aire per dissenyar.

Si la naturalesa de l'element filtrant del filtre de pols de filtre és el factor important per determinar el tipus de filtre de pols és adequat per al tractament de la pols. Sota circumstàncies normals cartutx filtre és més fibra de polièster, alta temperatura és molt alta. La temperatura de la temperatura a 100 graus centígrads sota general. Per descomptat, hi ha material especial alta temperatura, però el cost és massa alt a fer inapropiats. Per descomptat, si vostè té una petició especial Qingdao Puhua pesat Machinery Co, Ltd Cubrim.

Però l'únic inconvenient és que si necessiteu un material del cartutx filtre especial, accessoris són propensos a necessitar nosaltres per comprar. En la producció horari pot necessitar més d'equips de col·leccionista de pols ordinari en el període de construcció de temps més llarg.


1342151652615.jpg


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co, Ltd Quins són els avantatges dels equips de col·leccionista de pols de filtre?


1, segons les condicions de la combinació de mòdul de requisits ambientals de 2 m 3 / h per sobre el volum d'aire.

2, toquen pantalla PLC control automàtic, fàcil d'observar l'estat de treball.

fan extern 3, ocupat per la caixa, volum d'aire poden augmentar.

4, el filtre de neteja automàticament en línia, sense necessitat d'aturar l'amfitrió d'altres operacions, quan el filtre superfície saturació i resistència per a valors admissibles quan la injecció vàlvula automàticament obrir i a l'hoste treball realitzat al seu torn en la unitat de filtre sol nou bufant net.

5, l'ús intern d'alta eficiència filtre de cartutx com un element de filtre, resistència d'humitat, alta resistència, augmentat significativament la capacitat de manipulació.

6, bo segellat, estructura compacta, lliure de pols secundari, àrea d'estalvi.

7, llarga vida, sense freqüent substitució de components de filtre, fins a cinc anys de lliure de manteniment, per tal que el col·leccionista de pols és sempre en bones condicions de treball.

8, aire comprimit automàticament bufat net, regeneració material eficaç filtre, cap fenomen de pasta, pèrdua de baixa pressió, reduir consum ventilador i l'estalvi energètic.

9, filtre utilitza, sense xemeneia pot directament descarregar.

10, la importació de vàlvula d'injecció, la seva vida més de 1 milió de vegades, consum aire comprimit d'estalvi d'energia, en comparació amb el col·leccionista de pols tradicionals, la pressió d'injecció es pot reduir en més del 30%.

11, l'ús de 1um filtre ajustable, poden prevenir eficaçment la inhalació d'aigua i oli que conté partícules de runa (opcional).

ec95fda4e82298f68b3b363da43f8c89_310_0_max.jpg

Efecte de supressió pols de filtre Qingdao Puhua pesat Machinery Co, Ltd de com?


Unitat de col·leccionista de pols de filtre de Qingdao Puhua pesat Machinery Co, Ltd és l'eficiència d'eliminació de pols actual dels equips d'eliminació de pols, filtre, vàlvula d'injecció, el sistema de control està utilitzant productes importats famós mundial. Pot aconseguir element de filtre polièster peritoneal mètode ardent i convertit en un superfilm, l'eficiència filtració submicromètriques partícules de fins a un 99.99%, aire comprimit que bufa pols per restaurar el filtre, el sistema de control mitjançant la interfície de l'home-màquina, control automàtic de la


Col·leccionista de pols de filtre de Qingdao Puhua pesat Machinery Co, Ltd és com el principi de disseny?


Qingdao Puhua pesada maquinària Co, Ltd ambiental filtre pols col·leccionista disseny exclusiu, de la caixa de la pica després de l'estructura vertical, al Departament de manteniment simple intenteu simplificar el seu manteniment, així que el més segur, la substitució del filtre més ràpid i més fàcil. Perquè la unitat pols té una llarga vida útil i pols excel·lent col·lecció i capacitat de neteja, així que per assegurar funcionament llarg, però quan la necessitat de substituir el filtre, els ràpids, fàcils o fins i tot eines són desmuntables i rentat de cara.


En funcionament normal, com ara: gravetat, força inercial, col·lisió, adsorció electrostàtica, projecció i així successivament. Pols d'aire de la part superior de l'entrada al filtre tipus col·leccionista de pols, les partícules de pols més grans a causa dels augments de l'àrea de secció transversal, la velocitat del vent i millorar l'assentament directa, les petites partícules de pols a través del filtre. Pols és atrapat fora del filtre de cartutx, netejar l'aire a través del centre de cartutx a la cambra d'aire net i després per la sortida per la descàrrega d'admirador. Com segueix el filtre, el filtre pols i la pols sobre la superfície de cartutx són augmentant i com el filtre segueix augmentant, control estatal sòlida es manipular la vàlvula solenoide per obrir una vàlvula de diafragma d'aire, i anirà a parar directament a l'aire d'alta pressió el selecte el centre de filtre, la pols recollides a la superfície del filtre neteja un clar, així que filtrar regeneració de cartutxos. La pols és amb el flux principal d'aire i sota l'acció de la gravetat avall en el cub de pols. Cicle, filtració en continu, per equips contínuament està garantit.