Blast de pis Blaster treballant en formigó

Avantatge de tallador de sòl treballant sobre superfície de sòl de formigó


mobile shot blasting machine 1

El blasterat de sòl és el mètode preferit per a la preparació de superfícies de superfície de grans superfícies i aquells on s'ha de netejar i texturar l'acabat de la superfície del sòl per establir les millors propietats adhesives; L'explosió també té l'avantatge de tornar a texturar qualsevol perfil existent.
 
El procés real de neteja d'explosió implica que es tiren petites boles d'acer (tir) a la superfície per netejar-les mitjançant una roda d'arrencada rotativa d'alta velocitat. Al variar la velocitat de la màquina de voladura, es pot aconseguir la velocitat de flux de tir i la mida del tir, diferents textures superficials. Aquest procés condiciona la superfície del sòl, deixant un perfil que permet que els recobriments adquireixin tant l'adhesió física com la química.
 
Totes les màquines de bufat usen tecnologia lliure de pols, on els abrasius i contaminants usats s'utilitzen en un col·lector de pols; un procés totalment tancat que és respectuós amb el medi ambient, eficient i també molt rendible.