Sala de granificació de sorra completament automàtica enviada a Sud-àfrica

Ahir es va enviar a Sud-àfrica la sala de sabatatge totalment automàtica. La sala de sabatjat de reciclatge complet automàtica és adequada per descalçar, oxidar i reforçar peces de fosa a gran escala, estructures d'acer forjat, maquinària de construcció, calderes industrials, maquinària química, construcció naval i altres superfícies per millorar l'adherència dels recobriments.

未标题-1

La sala de detecció de sorra, totalment pneumàtica, totalment automàtica adopta una tecnologia avançada per al sol. Atès que l'estructura de la bresca del sòl de voladura es distribueix a la superfície de la sala de voladura i el mode de treball de succió sota el vent d'entrada, això fa que es formi un flux d'aire de dalt a baix uniforme a tota la sala de detecció de sorra, i la pols generada per la roda de trets es suprimeix eficaçment per sota de l’alçada de 0,5 m a la superfície del terra, de manera que la sala de voladura té una visibilitat elevada i l’impacte dels treballadors sobre la peça és intuïtivament visible, de manera que també es millora el treball eficiència dels treballadors.

2

Els avantatges de la sala de sabatatge de transport de reciclatge automàtic mecànic automàtic de Price Pricewater:

Aquesta sèrie de transbordament mecànic i reciclatge de sorra automàtica és adequada per a descalçar, oxidar i enfortir peces de fosa i forja a gran escala, estructures d’acer soldades, maquinària d’enginyeria, calderes industrials, maquinària química, construcció naval i altres superfícies per millorar l’adhesió dels recobriments. .

La sala de voladura de reciclatge mecànic Puhua té una estructura simple i fiable, una sobrecàrrega forta i no és fàcil de bloquejar. La sala de detecció mecànica del reciclatge té els avantatges d'una instal·lació còmoda, un baix cost i un manteniment convenient. És utilitzat pels usuaris de tractament superficial.