Com mantenir granallat recanvis màquina

Les parts internes de la màquina de detonació de tir inclouen granallat peces de la màquina de voladura, tret dispositiu de voladura i les seves parts, així com col lector de pols, separador, plat de guàrdia de la sala de voladura de tir, equip de control electrònic, borsa de pols, ventilador de l'eliminació de la pols i l'eliminació de la pols de l

El manteniment diari d'accessoris de màquina de granallat:

1. comprovar si hi ha deixalles o escombraries caient en la màquina de voladura de tir. Cal netejar les deixalles en el temps per evitar la fallada de l'equip de la màquina de raig de tir causat per el bloqueig de cada enllaç de transmissió.

2. fer preparacions i comprovar si les parts de la màquina de voladura de tir estan estretament atapeït abans de l'operació.

3. abans de la màquina de granallat funciona, torneu a comprovar el desgast de la placa protectora, pales, impulsor, màniga direccional i altres parts de desgast de la màquina de voladura de tir. Si s'usa, necessita ser reemplaçat en el temps.

4. comprovar l'ajustament dels components elèctrics i estrènyer fermament els cargols.

5. l'equip de voladura d'injecció inspecciona totes les parts i si l'alimentador compleix la normativa

Shot raig de neteja de la màquina de treball, sempre que el treball de manteniment diari de la màquina de granallat es fa, el temps d'ús de l'equip s'ampliarà. Reduir l'ocurrència de fracassos.


抛丸器