Com mantenir els accessoris de la màquina explosiva

Les parts internes de la màquina explosiva inclouen les peces de la màquina explosiva, la màquina i les seves parts, així com el col·lector de pols, el separador, la placa de protecció de la sala d’explosió, l’equip de control electrònic, l’eliminació de pols. bossa de tela, el ventilador que elimina la pols i la closca del ventilador que elimina la pols, placa de drenatge del sòl de goma de la màquina de neteja per explosió, etc.

Requisits de manteniment rutinari dels accessoris de màquines explosibles:

1. Comproveu si hi ha restes o deixalles a la màquina de volar. És necessari netejar les deixalles a temps per evitar la fallada dels equips de la màquina explosiva causats per obstruir diversos enllaços de transmissió.

2. Feu els preparatius i comproveu si els accessoris de la màquina de voladura estan ben estrenyits abans del seu funcionament.

3. Abans que funcioni la màquina explosiva, comproveu de nou l'estat de desgast de la junta, les pales, el rotor, la funda direccional i altres peces de desgast.

4. Comproveu la coordinació de diverses parts elèctriques, estrengueu fermament els cargols.

5. L'equip de neteja mitjançant explosions de tir comprova cada part, si l'ompliment de l'oli compleix les normes

Funcionament de la màquina explosiva amb trets Mentre es realitzin els treballs de manteniment diària de la màquina explosiva, el temps d’ús de l’equip s’allargarà. Reduir els errors.

未标题-1