Els clients iranians van ordenar tres equips de Qingdao Puhua

Els principals productes de Qingdao Puhua Heavy Industry inclouen màquina de volteig, sala de volteig de sorra, punxonadora CNC, punxonadora CNC per a plaques gruixudes, fre de prems CNC, màquina de cisallament, etc. La companyia va iniciar negocis internacionals des de 2009, ja ha exportat més de 60 països.

SE3510.jpg

Recentment, iranià els clients van visitar la nostra empresa , estan interessats en la nostra màquina de punxonat de torreta CNC, el nostre enginyer detallat va presentar la nostra empresa i maquinària , també va comunicar algunes preguntes amb els clients.

FCD39DEA530DBDCC7462A8C65C914E41.jpg

El nostre enginyer guia els clients per visitar el nostre taller, estan satisfets amb el nostre entorn de lloc i el processament de detalls. Es posen commocionats quan el nostre enginyer els va dir que podem produir una punxonadora especial de CNC per a una placa de gruix de fins a 25 mm.

New design of AMD-357.jpg

Els clients estaven molt interessats quan el nostre enginyer els va dir que estem millorant la nostra tecnologia i aparença per a la nostra punxonadora CNC, els agrada el nostre nou disseny quan mostrem noves representacions d'equips.

IMG_0409_副本.jpg

Després de visitar la companyia dues setmanes, el client va ordenar tres punxonadores hidràuliques de torreta CNC amb nosaltres. L'import d'aquest contracte és d'uns 220.000 dòlars.


Ara estem produint aquests equips per als clients. Després d'això lliurarem l'equip al client iranià i enviarem enginyer per instal·lar i depurar la màquina.