Visita als clients d'Indonèsia

El 29 de febrer de 2016, els clients indonesis van visitar la nostra empresa. Els clients ens van visitar per obtenir més informació sobre la força de la nostra empresa, el nivell tecnològic de producció i la capacitat de la nostra màquina de voladura.

El personal tècnic de la nostra empresa i personal de vendes han rebut una gran acollida als clients, i tenien una comunicació detallada amb els clients, per als paràmetres tècnics i les vendes de la màquina de volteig. Després, els clients van visitar el nostre taller de producció de la màquina de volar, parlen molt de l'estat de producció de la nostra empresa, la capacitat de producció, la qualitat del producte i el nivell tècnic.

A través d'aquesta visita, vam arribar a una intenció de cooperació, els clients d'Indonèsia van arreglar el pagament de l'equip immediatament. Al mateix temps, el client va dir que estava molt content de visitar la nostra empresa, gràcies a la nostra càlida i acollidora recepció, i va deixar una profunda impressió al bon ambient de treball de la nostra empresa, al procés de producció ordenat, a un estricte control de qualitat i a l'última tecnologia.