Característiques principals de la gran màquina explosiva de rodets

1. La disposició del dispositiu de granallatge es simula mitjançant la simulació dinàmica tridimensional de l'ordinador i l'angle i la posició disposades es determinen mitjançant el disseny de l'ordinador per assegurar-se que la peça es netegi completament i completament, i que la zona cega i l'angle mort siguin reduït al mínim.

2. El cos de la cambra de neteja està soldat per placa d’acer i marc d’acer de perfil. El cos de la cambra està folrat amb una placa especial de protecció de ferro resistent al desgast de 10 mm de gruix per a la seva protecció i es pressiona amb una femella de protecció per a un fàcil desmuntatge i reemplaçament. Les plaques de protecció estan protegides per articulacions de volta.

3. Els eixos del corró dels rodets d’alimentació i descàrrega estan soldats amb canonades d’acer de carboni d’alta qualitat, d’acer i sense capçal i capçals d’eix temperat. La forma i la dimensió de la instal·lació es processen en la seva totalitat després de la soldadura per garantir la coaxialitat.

4. El sistema de circulació del projectil adopta un sistema avançat de desbordament i compensació per garantir que els equips tinguin una quantitat adequada de projectils en tot moment durant el funcionament, i no hi haurà pèrdues transitòries de projectils que afectin l'efecte de neteja.

5. Aquest equip adopta la retirada de pols en dues etapes. La pols es sotmet primer a l'eliminació de pols gruixuda a través de la caixa d'envelliment, es resolen les partícules més grans i, a continuació, s'utilitza el col·lector de pols del tipus de cartutx per a la filtració fina. L’efecte de captura de pols és bo i l’eficiència d’eliminació de pols per a pols de micres pot arribar al 99,5%.

6. Aquesta màquina està controlada pel controlador de lògica programable de Siemens (PLC), el convertidor de freqüència és també productes de Siemens i altres components elèctrics són productes de Chint. Tot el sistema està equipat amb commutador automàtic / manual i està equipat amb funcions de protecció de seguretat com l’enllaç elèctric, l’autoblocació i l’alarma de falles per garantir el funcionament segur de l’equip.

主图模板