Punts de manteniment de la màquina explosiva de trets de carretera

Principals punts del manteniment de les màquines explosives:

1. Comproveu totes les transmissions dos cops per setmana.

2. Tots els punts de lubricació de la màquina de voladura de la carretera s’han d’omplir regularment amb oli de motor, greix o greix d’acord amb les seves necessitats.

3. Comproveu la protecció de la màquina de voladura, la fulla, el rotor, el mànec direccional i la roda dividida dos cops cada torn i substituïu-la immediatament si està malmesa.

4. Els segells (consumibles) s’han de revisar diàriament i substituir-los si es fan malbé.

5. Substituïu el coixinet sobre el seient del rodament principal del blaster de tir amb un nou greix d'alta velocitat.

6. L’operador ha de comprovar l’efecte de neteja en qualsevol moment. Si hi ha alguna anormalitat, l’operador ha d’aturar immediatament la màquina i realitzar una inspecció general de l’equip.

未标题-1

En l'actualitat, la tecnologia de màquines voladores de paviments s'utilitza àmpliament en el camp de la construcció de capes impermeabilitzants de la coberta del pont, la construcció anticorrosió de la biga de caixa i el manteniment del paviment de formigó i asfalt.

La tecnologia i els mètodes incorrectes de processament de la superfície base afecten greument l’efecte d’unió de la superfície base amb el material de coberta superior, el material de recobriment i el material impermeable, cosa que restringirà seriosament el rendiment del material en si mateix, provocant greus danys a la qualitat de l’enginyeria. Les voladures del paviment tenen un paper important en la detecció de defectes concrets amb antelació i prevenció abans que es produeixin.