La meva empresa Steel Pipe Descripció de l'equip de la màquina de bufat exterior

Descripció de l'equip de maquineta de bufat exterior de tubs d'acer


741235971330309_副本.jpg

Tub d'acer Màquina d'extracció de paret exterior

Equip que utilitza control de velocitat electromagnètica, alimentació i enviament d'alta velocitat, per assegurar que la peça de treball es realitzi completament millorada.L'equip utilitzat en disseny de fossa baixa, fàcil instal·lació i manteniment.


La utilització d'una màquina de volteig centrífuga de gran tamany (Swiss + GF + · DISA Blasting Technology) millora significativament l'eficiència de la neteja, aconseguint una qualitat de neteja satisfactòria.


Amb la tremuja de la pastilla receptora i la cinta transportadora de cargol per recollir la peça, els tirs dispersos.


Temps de bufat amb funció de temps acumulat per guiar les fulles de bufat de reemplaçament i altres peces de desgast.


Els mapes de projectils simulats (incloent el nombre de model de màquines de volteig, la determinació del nombre i la ubicació del disseny espacial, etc.) i els dibuixos complets de la màquina de volteig són totalment basats en CAD. La selecció i la disposició de les màquines de volteig són més raonables. Millora la utilització dels projectils i la productivitat del treball, per garantir l'efecte de neteja, reduint el desgast del guardaespatlles.


ZGMn13, un ús net net per a la protecció, la utilització de femelles especials per a la rosca fixa, el reemplaçament simple i còmode, la llarga vida útil, l'equip de voladura són actualment la millor placa de protecció corporal de la sala.


Separador utilitzant la tecnologia dels separadors BE-cortina tipus US, bona separació.


Sistema de control de projectils mitjançant la nostra pròpia investigació i desenvolupament de control de vàlvules controlades per gas, senzilles i fiables.

711704436089706.jpg

Composició i estructura de la màquina de voladura de tubs d'acer:


La màquina de volteig exterior de la paret és un nou tipus d'equip de voladura. Consta d'una sala d'anions frontals, una sala de neteja de voltes, un muntatge de dispositius de voladura, sala d'acoblament posterior, sistema de purificació de reciclatge de material de pilota, transportador de rodets, escala de plataforma, sistema d'eliminació de pols i control elèctric Part de la composició (vegeu el pla mestre). Les peces de soldadura per plaques de la màquina s'han disparat per millorar les propietats antioxidants i l'adhesió de la pintura.