Un milió de iuans d'ordres signats a l'exposició russa

Del 14 de maig al 18 de maig de 2018, representants de la nostra empresa van participar en l'exposició de maquinària a Rússia. Els nostres principals productes són les punxonadores CNC i les màquines de volteig.

 

I. Nom de l'exposició: Metalloobrabotka 2018

2.Exposició del temps: del 14 al 18 de maig de 2018

3. Ubicació de l'exposició: Expocentre Fairgrounds Booth No. 4-C5

 

095F29E1AABF48CDF350C9858007AB6B.jpg


Després de la demostració del mapa tridimensional in situ i la visualització detallada dels paràmetres, els clients poden comprendre clarament el principi de funcionament dels nostres productes i la configuració d'alta precisió. Va signar milions de iuans de comandes al lloc de l'exposició.

A : Per què els clients ens trien?

B : El treball preparatori del període anterior permet al client entendre intuïtivament els punts forts de l'empresa i de l'empresa. El perfecte sistema de servei a l'estranger permet als clients creure que tenim la capacitat de servir millor als nostres clients.

R : Quins són els avantatges dels nostres productes?

B: Alta qualitat i alta eficiència, segons les necessitats dels clients, la producció d'una varietat d'equips de configuració corresponents.

Pot treballar en peces sense finalitats mortes.

A: Es garanteix el transport?

B: signarem el contracte de transport abans de l'enviament, i també optarem per aplicar l'assegurança d'enviament corresponent d'acord amb les necessitats del client.

R: Com inspeccionar el procés de producció ?

B: Podem enviar-li el vídeo o visitar la fàbrica