Passar per màquina explosiva enviar a Zhuhai, Guangdong

Avui, la màquina de voladura de pas Q69 ordenada per clients nacionals a Zhuhai, Guangdong es carrega i s'envia. Malgrat diverses dificultats, Qingdao Puhua Heavy Industry Group va completar l'equipament del client en el temps i la quantitat necessaris.

主图模板

Q69 Rodet tipus H i estructura d’acer d’estructura d’acer, màquina de llançament de sabotatge Sandblasting, màquines de sabatatge especials dissenyades segons el requisit de l’usuari, s’utilitza per a la neteja i el reforç de les peces. Mitjançant la neteja mitjançant explosions, no només pot eliminar el rovell de la superfície, preparant-se per a la prova de proves no destructives i revestit amb pintura anticorrosiva; al mateix temps, millorar la resistència a la fatiga de l’acer.

1

Qingdao Puhua Heavy Industry Group és un fabricant d'equips mecànics professionals amb una gran resistència a la producció i un perfecte sistema de servei postvenda. La companyia no només produeix equips de màquina explosió, sinó també equips de perforació CNC, que és una bona opció per a la compra de maquinària i equips.