Principi d’explosió de tir per feix I de feix I

L’acer en forma d’H i l’acer en forma d’I s’utilitzen àmpliament en diverses estructures d’edificis civils i industrials. L’acer en forma d’H i l’acer en forma d’I es poden produir per soldadura o enrotllament. Per tant, després de l'ús i la producció, es necessita un granallatge per eliminar la pell d'òxids, l'oxidació, el recobriment i altres impureses en acer en forma de H i acer en forma de I. En general, els equips per a la neteja de voladors solen utilitzar una màquina explosiva. Aquí podeu veure el principi de funcionament de la neteja de feixos H i feixos I mitjançant màquina de voladura.

1. Durant el procés de neteja, el corró de transport de velocitat regulable controlat pel sistema elèctric enviarà l'estructura d'acer o l'acer a la zona de colada de la sala de màquines de neteja.

2. Totes les cares del cos són colpejades i fregades per potents bales denses des de diferents direccions de coordenades, cosa que fa que la pell d'òxid, la capa de rovell i la brutícia del mateix es caiguin ràpidament.

3. La superfície d’acer obtindrà una superfície llisa amb certa rugositat i la peça es carregarà i descarregarà a les vies de rodets d’entrada i sortida als dos costats de la sala de neteja.

4. El dispositiu de neteja es purga les bales i la pols de rovell que cau sobre l'acer.

5. El cargol de recuperació es transporta a l’embut de la cambra a l’embut de la cambra i es recull a la part inferior de l’ascensor pel transportador de cargol vertical i horitzontal.

6. A continuació, s'aixeca al separador de la part superior de la màquina i els pellets purs separats cauen a la tremuja del separador per al reciclatge de voladors.

7. Es genera pols durant l'explosió i enviat al sistema d'eliminació de pols pel tub d'escapament.

8. Després de la purificació, el gas purificat es descarrega a l’atmosfera i es recull i es recull la pols de partícules.