Principis i avantatges de la màquina explosiva

Principis i avantatges de la màquina de volar per carretera

1. La màquina de voladura del paviment llença el tir d’acer a través del volador i el llança sobre la superfície de formigó a un angle determinat, de manera que la superfície del formigó d’acer i la superfície del formigó s’enrotllen perquè la superfície de formigó sigui rugosa. i traieu el ciment residual. Restes flotants i altres restes.

2. La màquina de detecció de la carretera està equipada amb un col·lector de pols i no es deixarà pols a terra després del vol. D'altra banda, la pressió negativa generada pel col·lector de pols recuperarà el tret d'acer i les netes impureses i pols. Els pellets es reciclen automàticament i les impureses i la pols cauen a la caixa de pols.

未标题-1

3. El sòl epoxy fundit i l’imprimació epoxi estan perfectament integrats, amb forta adhesió, resistència a l’abrasió i forta duresa.

4. Actualment, la màquina explosiva de sòls epoxi és un equipament relativament avançat, i la tecnologia de voladura és una simple construcció de sòls epoxi, una petita inversió d'equips, un mètode de tractament eficaç i respectuós amb el medi ambient.

5. S'utilitza per a trepat de formigó de gran superfície, terratzo, terra endurida i resistent al desgast, marbre i altres substrats.

1