Els fabricants de màquines de bufat de tirs professionals us expliquen com funcionar correctament la màquina de bufat.

Màquina d'extracció de tret dels procediments operatius correctes:

711704436089706.jpg

Màquina de volteig de cèrcol de vàlvula

1, l'operació de l'equip de màquines de volteig, la implementació estricta de llocs de formació de llocs fixos, familiaritzats amb el rendiment i les característiques de l'avió.


2, Conegui els procediments operatius, l'ús, la reparació i el manteniment del manual de la màquina de volar.


3, l'operador ha de comprovar el tauler de control (panell) tot tipus d'interruptors es troben en la posició de configuració desitjada (inclòs el interruptor d'alimentació) abans de poder arrencar, per tal d'evitar el mal funcionament, danys en equips elèctrics i mecànics, produint accidents d'equip .


4, els operadors no locals no podran operar ni tocar la zona de control del commutador elèctric, i poden no estar a prop de l'àrea de treball local, per tal d'evitar accidents.


5, l'operador ha de portar pantalons protectors, ulleres, etc.


6, els operadors presten especial atenció a tot tipus d'instruments al panell quan s'activen. Quan tots els instruments arriben als seus valors normals, poden operar les grues petites (transportadors de rodets) al programa de treball. Si es troba que l'instrument individual indica un error més gran (no normal) es tanca immediatament. Comproveu la solució de problemes de l'equip abans de l'arrencada normal.


7, l'operació de l'equip, l'operador ha d'inspeccionar l'equip per soroll anormal i sobreescalfament de diverses parts del dispositiu. Quan es troba que l'equip té una falla greu en funcionament, s'aturarà per reparar segons el botó "parada d'emergència" i col · laborarà amb professionals per eliminar la falla de l'equip.


8, l'operador ha de ser equip de màquines de voladura per "gestió d'equips" per al manteniment rutinari i manteniment setmanal (inclosa la lubricació). Netegeu la pols i els residus al col · lector de pols de manera oportuna cada setmana per no afectar la qualitat de l'eliminació de pols i assegureu-vos que l'equip està en bones condicions.


9, l'operador ha d'aconseguir producció civilitzada i producció de seguretat al mateix temps aplicar estrictament el sistema de canvi.


10, la tasca s'acaba, es talla immediatament l'interruptor elèctric, de manera que l'equip de màquines de volteig estigui en funcionament. I netejar el lloc de treball.