Q32 tipus de tret de granadura de la màquina al Perú

Avui en dia, la màquina de granallat de tir ordenada pels nostres clients peruans es completa i està sent embalat i llest per a l'enviament. Malgrat l'epidèmia global, encara es va completar la producció en el temps especificat pel client i va assegurar la qualitat de la màquina de granallat. Mentre es queda a casa durant l'epidèmia per garantir la seguretat, vostè pot considerar la compra de nous equips. Quan l'epidèmia acabi, podeu recuperar els fons més ràpidament que els vostres clients. Si vostè té alguna pregunta sobre la màquina de granallat, si us plau consulti a nosaltres, li podem donar una resposta perfecta.


1


Q32 sèrie Shot màquina de voladura s'utilitza per a la neteja de superfícies, extracció de rovell, producte d'intensificació per a tot tipus de fosa mitjana i petita, forja i mecanitzar. És apte per a diferents escales de procés, pot treballar peces de treball individuals o mitjanes i petites mides.

Q32 sèrie d'assecadora cinturó Shot màquina de voladura té avantatges de disseny avançat, estructura raonable, baix consum d'energia i alta eficiència.

1 (2)