Q37 Series enviat a Chongqing

Avui també és un dia fred, però no ens pot impedir l'enviament als clients. La nostra màquina explosiva de ganxos a mida de Chongqing va ser completada i depurada fa uns dies i s’enviarà avui.

主图模板

La màquina de granallat de tipus tipus ganxo de la sèrie Q37 és per a netejar superfícies o reforçar el tractament de peces de fosa petites, forjar peces de la indústria de foneria, construcció, productes químics, motors, màquines-eina, etc. peces de fosa, peces de forja i peces de construcció d'acer per netejar sorra viscosa, nucli de sorra i pell d'òxid. També és adequat per a la neteja de superfícies i l'enfortiment de les peces de tractament tèrmic, especialment per a la neteja de parts lleus i parets primes que no són adequades per a impactes.

未标题-1

Qingdao Puhua Heavy Industry Group és un fabricant d'equips mecànics professionals amb una gran resistència a la producció i un perfecte sistema de servei postvenda. L’empresa no només produeix equips de màquina explosió, però també equips de perforació CNC, cosa que és una bona elecció per a la compra de maquinària i equipament.