Els clients saudites van ordenar quatre equips de Qingdao Puhua

Dos clients procedents d'Aràbia Saudita van visitar la nostra fàbrica el mes passat, estan interessats en la nostra màquina de volar tir, sala de volteig de sorra, sala de pintura i assecadora.


Els nostres enginyers i venedors han presentat la companyia, estan molt interessats quan els clients saben que ja hem exportat més de 60 països.


Després d'això, el nostre enginyer detallat va presentar el nostre disseny dissenyat d'acord amb el requisit del treball del client , també respon a algunes preguntes que els clients interessats. Els clients estan molt satisfets amb la nostra tecnologia i disseny d'enginyers.

El nostre enginyer guia els clients per visitar el nostre taller, estan satisfets amb el nostre entorn de lloc i el processament de detalls. Es posen commocionats quan el nostre enginyer els va dir que podem produir una punxonadora especial de CNC per a una placa de gruix de fins a 25 mm. També estan interessats en la punxonadora CNC i ens van dir que ens mantindrem en contacte amb l'altre projecte.

Després de parlar de tecnologia i preu, els clients van prendre una decisió i van ordenar quatre equips de la nostra empresa, una màquina de volteig, una sala de volteig de sorra, una sala de pintura en sec i una sala d'assecatge. L'import d'aquest contracte supera els 300.000 dòlars. Els clients em van dir que havien visitat altres quatre empreses però ens van triar, ens sentim molt orgullosos de destacar-se dels competidors.

 

Ara estem produint aquests equips per als clients.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg