Màquina de triturar Què són l'abast de l'aplicació?

Aplicacions de màquines d'escopeta


2013112155142.jpg

Màquina de volteig de cinta transportadora de rodets

Neteja de superfícies


Equips Shotblast utilitzats per primera vegada en l'acer funditori, la superfície de fosa de sorra adhesiva i l'eliminació de la pell d'òxid.


Gairebé totes les peces de fosa d'acer, foses grises, acer maleable, peces de ferro dúctil, etc. Això no és només per a l'eliminació de l'escala d'òxid i la superfície adhesiva de fosa de sorra, sinó també la inspecció de qualitat per a la inspecció, mesures preparatòries indispensables, com ara la col·locació de grans turbines de gas en les proves no destructives abans de l'estripat estricte per assegurar que la prova es converteixi en fiabilitat. En la producció de peces de fosa general, el llançament de peses és una mesura tecnològica indispensable per trobar defectes de superfície de colada com porus subcutáneos, forats d'escòria i sorra adhesiva, separació en fred, pelat i similars. Les peces de fosa metàl·lica no ferrosa, com l'alumini, la neteja de superfícies d'aliatge de coure, a més d'eliminar l'escala d'òxid, van trobar que els defectes superficials dels càstings, el propòsit més important és utilitzar un pes de trets per netejar les rebaves i la superfície decorativa del qualitat de superfície decorativa, obtenir efecte complet. En la producció d'acer metal·lúrgic, el triturat o el decapatge és un procés que combina l'eliminació mecànica o química de les pells de fòsfor per garantir una gran productivitat en la producció massiva d'acer. En la producció d'altres plaques i tires d'acer d'aliatge, com ara làmines d'acer de silici i làmines d'acer inoxidable, s'ha de realitzar el chorreado o el decapatge després del procés de laminatge en fred per assegurar la rugositat superficial i la precisió de gruix de la xapa d'acer laminat en fred.


741235971330309_副本.jpg

Reforç de la peça


Segons la teoria de la força metàl·lica moderna, augmentar la densitat de dislocació a l'interior del metall és la principal direcció per millorar la força del metall. Es demostra que l'explosió d'escopeta augmenta l'estructura de dislocació metàl·lica del mètode efectiu. Aquest és un metall que no es pot fer mitjançant l'enduriment de la transformació (com l'enduriment de la martensita) o per aconseguir l'enduriment de la transformació basat en l'enfortiment posterior de la peça, més important. La indústria aeroespacial, la indústria aeroespacial, els automòbils, els tractors i altres peces requereixen un pes lleuger, però els requisits de fiabilitat són cada cop més elevats, la màquina de volteig és la mesura de procés important que utilitza el procés de tall de trets per millorar la força i la força de fatiga dels components.