Solució per als efectes pobres de l'eliminació de pols de la màquina explosiva

Com solucionar el pobre efecte d’eliminació de pols de la màquina de voladura, ha inquietat moltes persones. Avui farem una ullada a com solucionar el pobre efecte d’eliminació de pols de la màquina de voladura. La màquina de detecció pot disparar la bàscula, l'oxidació i el rebost a la superfície de la part forjada, cosa que pot millorar la qualitat superficial de la peça forjada. Generalment s’instal·la un sistema especial d’eliminació de pols a l’interior de la màquina de volar per netejar la pols generada durant el procés de voladura. El sistema d’eliminació de pols dins de la màquina d’explosió pot disparar bé i resoldre el problema de la contaminació de la màquina explosiva. Quan l'efecte d'eliminació de pols de la màquina de voladura és reduït, primer l'usuari ha de comprovar la connexió del cablejat del ventilador de la màquina explosiva.

La correcta connexió del ventilador de la màquina explosiva afectarà directament l'efecte d'eliminació de pols de la màquina explosiva. Si el ventilador està connectat de forma incorrecta, farà que el ventilador gira.

1. Quan comproveu la granuladora, presteu atenció a l’ajust de la bossa de pols de la màquina explosiva.

2. Quan ajusteu la bossa de polsada, eviteu que el maleter es faci malbé, ja que l’enquadernació no és ferma.

3. Durant l'operació, l'usuari també ha de comprovar si el segell de pols està intacte. Si el segell no és bo, es pot filtrar la pols.

1