Línia de processament d’acer

línia de processament d’acer

Ahir, totes les línies de processament de l’acer comprades pels clients de Singapur ja s’han enviat. Com que la línia de processament d’acer és molt gran, es va dividir en sis cotxes, que ahir van ser enviats a Singapur finalment.

JOJLLYNBBKRWWG7NA7PY%0U


línia de processament de plaques d’acer   Especialment dissenyat per a plaques d’acer, seccions d’acer, bigues o estructura. La màquina de volar per placa d’acer, secció d’acer, bigues, barres està dissenyada i produïda adoptant els avantatges de productes similars tant del país com de l’estranger.

La peça de neteja de l'oxidació (neteja per al xut) adopta un separador de sorra de gran eficàcia i una roda explosiva d'alta eficiència.

La màquina escombradora adopta un raspall de nylon de gran resistència especialment fabricat i un ventilador d'alta pressió. La part de preescalfament i assecat pot adoptar diversos mètodes de calefacció. La part de polvorització de pintura adopta un mètode de polvorització sense aire a alta pressió.

El conjunt complet d'equips està controlat per PLC, i és l'equip de grans dimensions complet avançat internacional.

S’utilitza principalment per al tractament de superfícies (és a dir, el precalentament, l’eliminació del rovell, la polvorització i assecat de pintura) de la placa d’acer i diverses seccions estructurals, així com per a la neteja i l’enfortiment de les peces estructurals metàl·liques.

_@_)SP]I74OLO(COTM0$8Z6

La línia de processament de plaques d’acer és només un dels molts productes de la nostra empresa. Hi ha molts altres tipus de màquines de xapatge i perforació CNC a la nostra companyia. Si voleu conèixer més informació, benvingut a Qingdao Puhua Heavy Industry Group.