Els avantatges de la màquina explosiva de trets de cadena

Els avantatges de la màquina de neteja que reforça les explosions de catenària, són els següents:

1) Adopteu una operació periòdica de catenària, multi-ganxo, de pas, les peces no es deformen ni es deformen i es poden penjar a l’espai efectiu en la mesura del possible, amb una alta eficiència de producció.

2) Adopteu un formulari d’entrada única i de sortida única, amb l’ajuda de la configuració raonable de quatre dispositius d’alta potència de gran potència, al seu torn projecta la peça de treball, que ha aconseguit bé la norma TES-0220 reforçant els requisits tècnics i aconseguit l’enfortiment previst. efecte.

3) El sistema de control elèctric adopta un PLC importat per controlar el procés d’inici i aturada de tot el conjunt d’equips. Té un alt grau d'automatització i realitza un seguiment i protecció dinàmics de cada sistema de tot el conjunt d'equips. Té un sistema d’alarma de so i llum i funcions automàtiques de maneig d’errors.

4) Els costats superior, inferior i oposat de la cambra de neteja estan fets de fosa resistent al desgast d'alta crom amb una llarga vida útil. S'adopten una sala principal i dues sales de neteja auxiliars; la costura superior i la porta de treball estan segellades de diverses capes, amb una estructura raonable i un bon rendiment de segellat.

5) El sistema d’eliminació de pols adopta l’eliminació de pols secundària, i la combinació d’eliminació de pols de ciclons i l’eliminació de pols de filtre de pols millora molt l’efecte d’eliminació de pols, i la concentració d’emissió de pols és inferior a les normes nacionals corresponents.


1