La composició i el principi de treball de la canonada d'acer mitjançant la màquina granalladora

1. Taula de corró transportant:

El sistema de transport d'aquesta peça de treball està format per bigues en forma de V, que formen un cert angle amb el cos de la cambra. Les peces són impulsades cap a endavant per la rotació de les bifurcacions a la taula de corrons. Al mateix temps, com que la superfície en forma de V de les campanes fa un angle amb les peces, condueix les peces. Per al moviment de spin. Per aconseguir el propòsit de netejar cada superfície de la peça.

(1). La taula de corrons de transport consta de taula de corrons d'entrada, taula de corrons de taula explosiva, taula de corrons de transició intermèdia i taula de corrons de sortida.

(2). Els rodets de taula de rodets d’entrada i sortida estan soldats per tubs d’acer de carboni d’alta qualitat de carboni i capçals d’eix trempat i temperat. Les dimensions del contorn i de la instal·lació es processen després de la soldadura, cosa que garanteix una càrrega de 1,2 T / m (la capacitat de càrrega es pot dissenyar segons el pes de la canonada d'acer) i garanteix la coaxialitat.

(3). Els rodets de la sala de voladura sotmesos a granallatge estan equipats amb beines de ferro colat resistents al desgast altament crom que es poden substituir fàcilment.

0_副本

2. Sistema de detecció i ofrena del rovell:

Està format per una sala de segellament frontal, una sala d’explosió de tir, una sala d’aïllament mitjà, una sala de neteja, una sala d’obturació posterior, un sistema de reciclatge de trets i un sistema d’eliminació de pols de sala d’explosió.

3. Sala de neteja de granallatge:

La sala de neteja s’encarrega principalment de la neteja superficial del tub d’acer després d’explosió i extracció de rovell. Un aspecte clau és la neteja del ferro d'acer i la graella d'acer a la superfície superior del tub d'acer després de l'eliminació de l'oxidació. La nostra empresa es basa en l’experiència acumulada durant la implementació de molts projectes d’explotació de canonades d’acer i d’eliminació de rovell Combinat amb la tecnologia avançada de productes estrangers, es proposa un mètode de neteja primària i de bufatge d’aire secundari per a la neteja de canonades d’acer: la secundària que bufa aire fa servir un ventilador d'alta pressió per bufar el tret dues vegades a la sala de neteja.

1