L'ús i les característiques de la màquina explosiva per trets del rastrejador

La màquina de voladura del rastrejador pertany a la indústria de la maquinària. Pertany a la nova indústria de maquinària i és adequat per a la neteja d’articles de mida única o petita i mitjana. Utilitza rodes de ventilació giratòries d’alta velocitat per llançar els projectils a la peça a la sala de treball de la màquina de voladura. Per aconseguir el propòsit de neteja.

La màquina de voladura de rastrejadora s'utilitza principalment per a la neteja de sorra en peces de fosa petites, peces de forja, molles i altres peces.

La màquina disparadora de rastrejadors utilitza de manera àmplia tecnologies avançades a casa i a l'estranger. És un equip de neteja amb un bon efecte de neteja, una estructura molt compacta i un soroll inusualment baix. I té les següents característiques distintives.

1

Característiques:

1. Principalment hi ha tres velocitats de projecció diferents. Les diferents velocitats de projecció diferents proporcionen diferents característiques de funcionament per al funcionament de la màquina.

2. Té les característiques notables de llarga vida útil i estructura simple.

3. L’adopció de subtipus avançats d’estructura de separació ràpida, té un efecte de separació satisfactori i una alta productivitat, cosa que millora la vida útil de la màquina.

4. La politja de cinturó adopta l’estructura actual de canvi ràpid molt avançada, que millora l’eficiència del funcionament de la màquina i redueix la pressió laboral dels treballadors.

5. El col·lector de pols utilitzat a la màquina de llançament de rastreig de rastreig fa que la concentració d’emissió de pols sigui inferior a l’estàndard nacional, que no només compleix els requisits nacionals de protecció ambiental baix en carboni, sinó que millora encara més l’entorn laboral dels treballadors i proporciona als treballadors un treball saludable. .