Usos i avantatges de la màquina explosiva del tret de cadena

La màquina de voladura de catenària de pas per catenària és un dispositiu que utilitza rotadors d'alta velocitat per llançar projectils cap a la peça a una certa velocitat, netejant i reforçant efectivament la superfície de la peça. Per la seva gran eficiència en la producció, és adequat per a la producció en massa. Pot manejar diferents peces, especialment peces de treball irregulars i irregulars, àmpliament utilitzades en la indústria de peces d'automòbils, la indústria de processament de maquinària, etc.

未标题-1

Els avantatges de la màquina netejadora per voladors de catenària són els següents:

1) Utilitzant el funcionament del cicle de cadena catenària, multi-ganxo, pas a pas, les peces no xoquen entre elles i es deformen i es poden penjar a l’espai efectiu tant com sigui possible, i l’eficiència de producció és alta.

2) Utilitzant el formulari d’entrada única i única, amb la configuració raonable de quatre fulles de gran potència, les peces a la seva banda es disparen, que compleixen els requisits de la tecnologia d’enfortiment estàndard TES-02-2 i aconsegueixen l’esperat. efecte d’enfortiment.

3) El sistema de control elèctric utilitza un PLC importat per controlar la posada en marxa i l’apagada de tot l’equip, amb un alt grau d’automatització. També realitza un control dinàmic i una protecció de tot el conjunt de l’equip, amb sistemes d’alarma de so i llum i funcions de maneig automàtic d’errors.

4) Els costats superior, inferior i oposat de la cambra de neteja estan fets de fosa resistent al desgast d'alta crom, que té una llarga vida útil. S'utilitzen una sala de neteja principal i dues auxiliars; les costures superiors i les portes de treball estan segellades amb múltiples capes, l'estructura raonable i el rendiment de segellat és bo.

(5) El sistema d'eliminació de pols adopta l'eliminació secundària de pols. La combinació de l'eliminació de pols de ciclons i l'eliminació de pols del filtre de pols millora enormement l'efecte d'eliminació de pols i la concentració d'emissió de pols és inferior a la norma nacional corresponent.