Quins són els accessoris que sovint es substitueixen per màquines de granul·lius de rastreig

Quins són els accessoris que sovint es substitueixen per màquines de detecció de rastrejadors?

La màquina general d’explosió de tir és una espècie d’equip autodestructiu. El xut d'acer també suposa una mena de dany al propi equip quan colpeja la peça. Les peces de desgast de la màquina de voladura de tipus rastrejador general són les següents:

1. La protecció interior de la màquina explosiva, la funda direccional de la màquina explosiva, la roda divisòria, el rotor, la protecció superior, la protecció lateral, la protecció final, l’embut d’entrada de sorra, l’anell de pressió, la glàndula, la fixador i similars.

2. El cinturó de rastreig de la màquina explosiva, la cinta del rastreig també és colpejada pel tir d'acer, de manera que també és una peça de desgast.

3. blindatges, fixacions, cossos de cambra, etc.

4. Accessoris del col·lector de pols, bossa de pols, mecanisme de rap, etc.

Els principals productes de Qingdao Puhua Heavy Industry Machinery Co., Ltd. són màquines de voladura de tir general: tipus ganxo, tipus rastrejador, tipus pass, tipus catenari, taula rotativa, tipus filferro, tipus de paviment, canonada d’acer tipus paret interior, tir. manteniment de peces de màquines de voladura, etc. El disseny del producte adopta un disseny assistit per ordinador CAD, que proporciona productes rendibles per al càsting, metal·lúrgia, automòbils, construcció naval, construcció, maquinària minera i maquinària d'enginyeria a la Xina, i pot dissenyar i fabricar diversos materials no màquines de colada especial estàndard segons les necessitats dels usuaris.

Per obtenir més informació sobre les màquines de detecció, truqueu-nos o visiteu la fàbrica de Puhua per inspeccionar i negociar.